Κατασκευή eshop. Galaxynet Pro

Eξειδικευμένη εφαρμογή.

Διαθέτουμε εξειδικευμένη εφαρμογή (Galaxynet Pro) αυτόματης εισαγωγής προϊόντων από excel, xml, online xml, csv αρχεία με τρομερές δυνατότητες:
Α. Τιμές
Όταν εισάγεται το ίδιο προϊόν με online xml από 2 ή και 3 διαφορετικούς προμηθευτές μπορούμε να αποθηκεύουμε όλες τις τιμές των προϊόντων από κάθε προμηθευτή και να εισάγουμε την υψηλότερη τιμή από το xml στο πεδίο τιμής του προϊόντος. Το προϊόν αναγνωρίζεται από τον κωδικό του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το e-shop σας να πουλάει με το υψηλότερο ποσοστό κέρδους.
Για παράδειγμα, εάν το ίδιο προϊόν ενημερωθεί από 3 διαφορετικά xml προμηθευτών και οι τιμές του προϊόντος είναι 10, 9 και 9,50 ευρώ αντίστοιχα, οι 3 τιμές θα πρέπει να εισαχθούν σε 3 διαφορετικά πεδία προσαρμοσμένης τιμής (στην διαχείριση του e-shop) και στο πεδίο της βασικής τιμής που εμφανίζεται στο e-shop, στο προϊόν θα μπει η τιμή των 10 ευρώ που είναι η μεγαλύτερη.
Β. Στατιστική
Ο τρόπος που δουλεύει ένα e-shop είναι ο εξής:
Ανεβάζουμε τα προϊόντα στο e-shop μας μέσω της εφαρμογής Galaxynet Pro. Στη συνέχεια τα ανεβάζουμε σε διάφορα Marketplace ή κανάλια πωλήσεων όπως το Google Shopping, το Facebook Shopping, το Skroutz, το Bestprice, το eBay, το Amazon κ.λπ.
Έχουμε τη δυνατότητα στα στατιστικά του e-shop να γνωρίζουμε από πού γίνεται η πώληση του προϊόντος. Δηλαδή αν γίνει πώληση από το Google Shopping καταχωρείται στατιστικά στο e-shop μας. Επιπλέον μπορούμε να αντλούμε στατιστικά πωλήσεων ανά προϊόν και ανά κατηγορία προϊόντων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξάγονται χρήσιμες πληροφορίες για τις πωλήσεις. Επίσης υπάρχει δυνατότητα στατιστικών στοιχείων για τις πωλήσεις προϊόντων ανά marketplace με πεδίο ορισμού (φίλτρο) το χρονικό διάστημα από … έως … Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αντλούμε τις σωστές πληροφορίες για την επιλογή της διαφημιστικής μας καμπάνιας.
Διαθέτουμε ενσωματωμένη εφαρμογή ομαδικής διαχείρισης προϊόντων.
Δηλαδή μπορείτε να διαχειριστείτε ομαδικά τα προϊόντα σας, να επιλέξετε μια ομάδα προϊόντων και να αλλάξετε αυτόματα τις τιμές τους, να τα εισάγετε αυτόματα σε μια νέα κατηγορία ή να τα δηλώσετε αυτόματα στην κατηγορία προσφορές, να τα ενεργοποιήσετε ή να τα απενεργοποιήσετε και πολλά άλλα. Ταυτόχρονα έχετε την δυνατότητα να αναζητήσετε τα προϊόντα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.
Γ. Ενημέρωση αποθέματος
Αν η πώληση γίνει σε κανάλι πωλήσεων εκτός e-shop, γίνεται ενημέρωση της διαθεσιμότητας.

https://galaxynet.gr/wp-content/uploads/2020/12/custom-cms-588x465.png

Αν δηλαδή ένα προϊόν πωλείται από το Marketplace Skroutz είναι δυνατή η ενημέρωση του αποθέματος στο e-shop μας.
Επίσης το σπουδαιότερο, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να δείτε το συγκεκριμένο προϊόν σε ποιο marketplace εμφανίζεται και να το απενεργοποιήσετε αυτόματα όποτε θέλετε με ένα κλικ.
Στην περίπτωση που το προϊόν εμφανίζεται σε πολλά marketplace υπάρχει η δυνατότητα να επεξεργαστείτε αυτόματα τα προϊόντα ανά marketplace ομαδικά. Ο λόγος που δημιουργήσαμε, σε συνεργασία με την ομάδα μας στη Νέα Υόρκη, αυτή την τρομερά εξελιγμένη εφαρμογή ομαδικής διαχείρισης προϊόντων και προώθησής τους σε marketplace είναι γιατί με αυτό τον τρόπο το e-shop σας θα έχει τρομερές πωλήσεις με το μικρότερο κόστος ωρών διαχείρισης και με το λιγότερο κόστος διαφήμισης.
Φυσικά υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα μυστικά που θα σας τα αποκαλύψουμε αλλά και θα τα ανακαλύψετε και εσείς με την πορεία της συνεργασίας μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ H εφαρμογή μας Galaxynet Pro συνεργάζεται με οποιοδήποτε ERP της Ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγοράς ή και εμπορικό πρόγραμμα πελατών, αποθήκης, τιμολογίων. Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι διαθέτει και ενσωματωμένο εμπορικό πρόγραμμα: έκδοση τιμολογίων, αποθήκες, πελάτες…
Επίσης συνεργάζεται άψογα με e-shop B2B χονδρικής πώλησης, μιας και έχει ενσωματωμένη ομαδική φόρμα παραγγελιοληψίας. Δηλαδή ο χρήστης δεν είναι αναγκασμένος να επιλέγει προϊόν το προϊόν για να εκτελέσει μια παραγγελία πολλών προϊόντων, αλλά επιλέγει όλα τα προϊόντα αυτόματα από λίστα.
Για καταστήματα εστίασης που διαθέτουν σύστημα παραγγελιοληψίας η εφαρμογή μας έχει τη δυνατότητα να εμφανίσει την παραγγελία στο e-shop αλλά και από το e-shop να την εμφανίσει στο σύστημα παραγγελιοληψίας. Για καταστήματα εστίασης που δεν διαθέτουν σύστημα παραγγελιοληψίας και θέλουν να κατασκευάσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop για delivery με σύστημα παραγγελιοληψίας, η εφαρμογή Galaxynet Pro είναι η καλύτερη επιλογή στην Ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά με ενσωματωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας.

Με εκτίμηση,

ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Galaxynet s.a.
Anastasios Karakousis.

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/NYC-SEO-Companies.jpg
//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2021/05/vertical-line.png

Κατασκευη eshop, υψηλών προδιαγραφων.

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line.png

ΕΣΠΑ 5.000 ευρώ επιδότηση για κατασκευή e-shop.

 Επιδότηση 5.000€ από το ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop

Αξιοποιήστε την δυνατότητα επιδότησης έως και 5.000€ για την δημιουργία του eshop σας, με επιδότηση 100% από το ΕΣΠΑ.

 • Αναλαμβάνουμε την δημιουργία του φακέλου σας, σε συνεργασία με τον λογιστή σας.
 • Αναλαμβάνουμε την υποβολή της αίτησης στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ καθώς και την παρακολούθηση της πορείας της.

Διαθέτουμε όλη την τεχνογνωσία. Από το 1997 ασχολούμαστε με προγράμματα κατασκευής e-shop μέσω ΕΣΠΑ (Πρόγραμμα Δικτυωθείτε). Η εταιρεία μας ασχολείται με την δημιουργία ιστοσελίδων από το 1996.

Διαθέτουμε 3 Προτάσεις Κατασκευής e-shop με επιδότηση από το ΕΣΠΑ.

 1. Πρόταση κατασκευής βασικού πακέτου δημιουργίας e-shop με κόστος 1.500€ συν ΦΠΑ (με δυνατότητα επιδότησης 100% μέσω ΕΣΠΑ ή 55% μέσω ήδη υφιστάμενου προγράμματος ΕΣΠΑ, στο οποίο έχουμε ενταχθεί).
 2. . Για επιχειρήσεις που έχουν e-shop και θέλουν να το αναβαθμίσουν. Δημιουργία  e-shop με κόστος 2.590 ευρώ συν ΦΠΑ. ( με δυνατότητα επιδότησης μέσω ΕΣΠΑ 100% ).
 3. .  Για επιχειρήσεις που δεν έχουν e-shop. Δημιουργία  e-shop με κόστος 3.500 ευρώ συν ΦΠΑ. ( με δυνατότητα επιδότησης μέσω ΕΣΠΑ 100% ). Eshop με σύνδεση εμπορικής εφαρμογής ERP (Αποθήκη, Πελάτες, Παραγγελίες, Τιμολόγηση, Εισπράξεις, Ταμείο, Εκτυπώσεις κλπ όλες οι δυνατότητες αναγράφονται αναλυτικά στην κατηγορία «Έξτρα υπηρεσίες προγραμμάτων για την κατασκευή του E-shop»)
 4. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες ή και για την άμεση δημιουργία φακέλου κατάθεσης στο ΕΣΠΑ. 210 5232814, 5232098, 5222716, 6933004606, 6907894559, 6938069878

 

 

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/11/20181108_100953.jpg

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το πρόγραμμα των 5.000€ απευθύνεται ΜΟΝΟ σε επιχειρήσεις με κύρια δραστηριότητα λιανικού εμπορίου, και οι οποίες είναι κλειστές λόγω κρατικής παρέμβασης εν μέσω πανδημίας.

  Συγκεκριμένα, υπενθύμισε ότι πρόκειται για τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων». Οι αιτήσεις χρηματοδότησης μπορούν να υποβάλλονται έως την 31η Ιανουαρίου 2021. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το πρόγραμμα θα καλύπτει 100% το κόστος ανάπτυξης έως και 5.000€.

Επιλέξιμες θα είναι οι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του λιανεμπορίου. Σημειώνεται ότι για επιχειρήσεις του τομέα των υπηρεσιών, υπάρχει η δυνατότητα της επιδότησης μέσω του προγράμματος Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων, με καταληκτική ημερομηνία 31/1/2021. Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα  ανά περιφέρεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες ή και για την άμεση δημιουργία φακέλου κατάθεσης στο ΕΣΠΑ. 210 5232814, 5232098, 5222716, 6933004606, 6907894559, 6938069878

 Επιδότηση 5.000€ από το ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop

Email Marketing Service.

Custom Web Design

75%

Responsive / Mobile Sites

68%

Email Design

87%

UI / UX Expertise

82%

Email Marketing Service.

 • Create Amazing Campaigns
 • Grow Your Subscriber List
 • Deliver the Right Message
 • Track Your Results
 • Campaigns Report
 • Support

We Know Email Marketing

Testimonials

img_3
Galaxynet Seo Methods

Η εταιρεία Galaxynet s.a. ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1996. Με την κατασκευή e-shop από το 1997 κατασκευάζοντας το πρώτο e-shop στην Ελλάδα και με το SEO KEYWORDS PROMOTION από το 1998. Η εταιρεία εμφανίζετε στην πρώτη σελίδα στο Google στα οργανικά αποτελέσματα με πάνω από 150 στοχευμένες λέξεις κλειδιά στην αγορά της Νέας Υόρκης( Νούμερο Ένα πόλη στο Internet ) επίσης έχει δημιουργήσει συνεργασίες με αντίστοιχες εταιρείες.

Η εταιρεία μας ανέπτυξε την Μέθοδό της, με συνεργαζόμενο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της NEW YORK.

Εμφάνιση Αποτελεσμάτων στην πρώτη σελίδα της Google. web promotion keywords, seo promotion keywords, web promotion, seo keywords Astoria New York, seo keywords Manhattan New York, seo keywords Brooklyn New York, seo keywords Queens New York, seo keywords Νew Υork, seo promotion Νew Υork, seo promotion Astoria Νew Υork, seo promotion Manhattan Νew Υork, seo keywords marketing Νew Υork, Seo freelancer New York, Seo freelancer Astoria New York. Seo freelancer Manhattan New York. Job technical seo specialist Manhattan, Job technical seo specialist in Manhattan New York, Affiliate SEO Manager jobs in Manhattan, SEO Manager jobs in Manhattan, SEO Manager jobs in Manhattan New York,

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line3.png

Get more clicks, calls & new clients

with your trusted SEO Experts

We help you to manage your local visibility, track activities transparently, get reports & view performance of your campaign - all in a single place.

Seo, Keywords Promotion by Galaxynet S.A.

Κατασκευή eshop.Υψηλών προδιαγραφών.

ΝΕΑ CUSTOM πλατφόρμα 2023 αυτόματης εισαγωγής προϊόντων με xml σε marketplaces,

Google shopping - Facebook shopping, Amazon, Ebay.

Με ομαδική διαχείριση προϊόντων, στατιστικά πωλήσεων.

Σύνδεση με ERP. Google analytics και SEO.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

promotion@galaxynet.gr