Κατασκευή Eshop. Μυστικά και Συμβουλές.

Η κατασκευή web site - e-shop σκοπό έχει μόνο το κέρδος.

Κατασκευή website – e-shop με γνώμονα την υψηλή απόδοση της επένδυσής σας.

Ελκυστικό design, ευκολία στη χρήση, ταχύτατη πλατφόρμα με απαράμιλλη λειτουργικότητα. Εύκολη διαχείριση για την εισαγωγή των προϊόντων, τη διαχείριση των παραγγελιών, τεχνική υποστήριξη από την εταιρείας μας με τηλεφωνική εξυπηρέτηση καθημερινά. Έχει μεγάλη σημασία το website – e-shop να προβάλει έξυπνα και όμορφα τα προϊόντα σας και να προκαλεί τους επισκέπτες σας να γίνουν πελάτες σας!

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/2279-1.jpg

Πως φτιάχνεται στην Galaxynet A.E. ένα ηλεκτρονικό κατάστημα – e shop;

Το e-shop κατασκευάζεται με διάφορα λογισμικά πλατφόρμες κατασκευής e-shop,  και ανάλογα διαμορφώνεται τόσο η λειτουργικότητα του eshop, όσο και το κόστος του. Εμείς στην  Galaxynet A.E. κατασκευάζουμε επαγγελματικά e-shop και δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας όλες τις ισχυρές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου Woocommerce σε συνδυασμό με WordPressHikashop & Virtuemart σε συνδυασμό με Joomla καθώς και τις καθαρόαιμες πλατφόρμες δημιουργίας e-shop Opencart & Prestashop. Για την κατασκευή ενός επιτυχημένου e-shop η πλατφόρμα που προτείνουμε είναι η Opencart, δουλεύουμε μόνο με την τελευταία έκδοσή της. Για μακέτες χρησιμοποιούμε

Κατασκευή eshop Opencart. Με την κατασκευή Opencart φτιάχνετε ένα “καθαρόαιμο” eshop και αυτό γιατί η χρήση της πλατφόρμας opencart έχει κατασκευαστεί  αποκλειστικά για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις. Mε τεράστια δυναμική από εκατοντάδες χιλιάδες προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο, ισχυρή λειτουργικότητα καταλόγου και εξαιρετικό μηχανισμό επεξεργασίας παραγγελιών, το opencart eshop είναι ο πραγματικός ηγέτης στο ηλεκτρονικό εμπόριο, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις στις online πωλήσεις. Η πλατφόρμα opencart είναι ιδιαίτερα ελαφριά με την υψηλότερη ταχύτητα φόρτωσης. Το Opencart είναι το eshop με τις ελάχιστες απαιτήσεις από τον server.Η κατασκευή opencart συνιστάται στις εταιρίες που στοχεύουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και έχουν αυξημένες απαιτήσεις στην κατασκευή e-shop.
Η άψογη λειτουργικότητα του eshop opencart το κάνει να είναι το κορυφαίο και το δημοφιλέστερο από χιλιάδες εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο που βασίζουν τις πωλήσεις τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Εξιδεικευμένες και  προηγμένες λειτουργίες, συνδέεται αποτελεσματικά με γέφυρες για skroutz, Best price, Best-price-shop με συστήματα ERP καθώς και με online τραπεζικά συστήματα συναλλαγών.
Το opencart e-shop  είναι ιδανικό eshop για λίγα ή για χιλιάδες προϊόντα  είναι ιδανικό e-shop για μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρείες, αφού είναι η κορυφαία επιλογή. Η διαχείριση του e-shop opencart δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, απλά απαιτείτε οπωσδήποτε τεχνική υποστήριξη από εταιρεία και αυτό γιατί έχει τεράστιές και ανεξάντλητες δυνατότητες και απαιτούνται εξιδεικευμένες γνώσεις.

To e-Shop μας στηρίζεται στην πλατφόρμα Οpen Cart μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου το οποίο έχει δοκιμαστεί σε χιλιάδες καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό με επιτυχία. Είναι ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο ηλεκτρονικό κατάστημα που επιτρέπει την ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος για μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρησης σας στο Internet.

Το OpenCart της Galaxynet συνδέεται με ERP.  Μέσω αυτού εκτελούνται όλες οι διαδικασίες ενημέρωσης προϊόντων, παραγγελιών, αποθήκης, τιμών, πελατών και άλλων λειτουργιών όπως η έκδοση τιμολογίων, υπολοίπων κ.α.  Τι θα κερδίσω με μια διασύνδεση; Μέσω μιας πετυχημένης διασύνδεσης θα αποκτήσεις τον πραγματικό έλεγχο καθώς μπορείς να ενημερώνεις eshop και ERP αυτόματα.

Κάνοντας integrate το e-shop της Galaxynet  με ένα πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης μπορείς να έχεις μια πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία, να αυξήσεις την παραγωγικότητα σου περιορίζοντας την πιθανότητα λαθών και να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησής σου.

Τα πακέτα μας διαμορφώνονται στις τιμές των 1.500 – 4.990 ευρώ.

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2021/05/vertical-line.png

Κατασκευή eshop με επιδότηση, voucher, ΕΣΠΑ.

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line.png

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2021/05/vertical-line.png

Κατασκευη eshop, υψηλών προδιαγραφων.

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line.png
Seo Optimization 1η σελίδα στη Google.

 Αποτελεσματικό e shop:

Είναι το e-shop με κέρδη, αλλιώς τι χρειάζεσαι ένα e-shop αν δεν πουλάει

Η κατασκευή eshop σκοπό έχει μόνο το κέρδος, αλλιώς τι αξία έχει να έχουμε ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να έχουμε online πωλήσεις? Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία το e-shop που θα φτιάξετε να είναι οικονομικό αλλά  και λειτουργικό, να προβάλει έξυπνα, όμορφα τα προϊόντα σας αλλά και να προκαλεί τους επισκέπτες να γίνουν πελάτες σας!  Στη Galaxynet A.E. φτιάχνουμε ηλεκτρονικά καταστήματα αξιόπιστα και λειτουργικά, υψηλής αισθητικής, φιλικά στις μηχανές αναζήτησης που στόχο έχουν την αυξημένη επισκεψιμότητα και την μετατροπή των επισκεπτών σας σε πελάτες, 1η σελίδα στη Google.

Διευκολύνουμε την αναζήτηση με φίλτρα για χρώμα, μέγεθος, εύρος τιμής, κατηγορία, ή σχέδιο των προϊόντων σας!

Δίνουμε την δυνατότητα στους  χρήστες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος να μπορούν να εντοπίσουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν, διευκολύνουμε την αναζήτηση με φίλτρα για χρώμα, μέγεθος, εύρος τιμής, κατηγορία, ή σχέδιο των προϊόντων σας!

Πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον χρήστη, μέσα σε μόλις 2 κλικ μπορεί να εντοπίσει ακριβώς αυτό που ψάχνει. Βοηθάμε τον επισκέπτη της σελίδας να βρει αυτό που ψάχνει χωρίς να ταλαιπωρηθεί. Ένας ευχαριστημένος χρήστης είναι βέβαιο ότι θα ολοκληρώσει την αγορά του.

Κατασκευή e-shop με αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από Excel, Xml, Csv ή άλλη βάση δεδομένων!

Μην ανησυχείτε αν δεν διαθέτετε τα προϊόντα σας σε μορφές excel, csv ή άλλη βάση δεδομένων.  Πραγματοποιούμε αυτόματη εισαγωγή αλλά και ενημέρωση προϊόντων από άλλο e-shop, χωρίς να απαιτείται μεμονωμένο πέρασμα προϊόντων από εσάς.

Εισάγουμε απευθείας τους κωδικούς προϊόντων σας από τη βάση δεδομένων του παλιού σας ηλεκτρονικού καταστήματος, με την ενσωμάτωση πρόσθετου μηχανισμού στο νέο e-shop σας!

Προσφέρουμε την επιπλέον δυνατότητα ενημέρωσης του e-shop απευθείας από το Excel! Κερδίζουμε χρόνο και γλιτώνουμε κόπο για να μπορείτε εσείς να «τρέχετε» γρήγορα την επιχείρησή σας!

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/seo-managment.jpg

Κατασκευή e-shop με “πρωτότυπο” εικαστικό;

Για όσους μιλούν για πανάκριβα e-shop.

Δείξτε μας ένα οποιοδήποτε e-shop στον κόσμο και θα σας παράγουμε ένα παραπλήσιο σχεδιαστικό με μια χαμηλή πρόσθετη χρέωση στα πακέτα μας, χωρίς  να το πληρώσετε χρυσάφι;

Δημιουργία eshop με την μέθοδο κονσέρβας;

Φυσικά μπορείς να πάρεις μια κονσέρβα e-shop  τα οποία με λίγη γραφιστική παραμετροποίηση και αλλαγή και στην καλύτερη των περιπτώσεων με κάποια μικρά πρόσθετα όσο αφορά την λειτουργία και έγιναν ως δια μαγείας πρωτότυπα.

Κατασκευή eshop με εγγύηση σωστής λειτουργείας.

Ένα πραγματικά τιτάνιο έργο, OpenCart. Χιλιάδες καταστήματα / eshop από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο, έχουν δοκιμάσει και ελέγξει με εξαντλητικά  test και κυρίως μέσα από την πολυετή χρήση και εμπειρία των πελατών τους. Αφήστε τα πειράματα για  τους άλλους

img_3
Galaxynet E-shop Methods περιλαμβάνει.
 • Κατηγοριοποίηση προϊόντων σε απεριόριστα επίπεδα κατηγοριών και υποκατηγοριών.
 • Αναλυτική παρουσίαση κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας με απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών, κατηγορία, υποκατηγορία, κωδικό, εταιρία, περιγραφή και τιμή.
 • Σύστημα Back Office του ηλεκτρονικού καταστήματος για την διαχείριση των παραγγελιών και των μελών – πελατών.
 • Πλήρη διαχείριση της βάσης δεδομένων των προϊόντων με εύκολο στην χρήση περιβάλλον για προσθήκες, αφαιρέσεις και κάθε είδους αλλαγή.
 • Κατασκευή e-shop με φίλτρα πλοήγησης π.χ. εταιρία, τιμή, μέγεθος, χρώμα, κλπ.
 • Διαδικασία εγγραφής μέλους – πελάτη (Sign In).
 • Αναζήτηση (full text) και σύνθετη αναζήτηση.
 • Καλάθι αγορών (Shopping Basket).
 • Wish list (καλάθι αγαπημένων προϊόντων).
 • «Σαλόνι» παρουσίασης επιλεγμένων προϊόντων στην κεντρική σελίδα και στην αρχική σελίδα κάθε κατηγορίας προϊόντων.
 • Αυτόματη ενημέρωση του διαχειριστή και με email για κάθε παραγγελία.
 • Λειτουργία σχετικών προϊόντων (related products).
 • Κατασκευή e-shop με δυναμική ενότητα διαχείρισης εταιρικών και  νέων(blog).
 • Δυναμική ενότητα ανανέωσης προσφορών, νέων προϊόντων.
 • Υπηρεσία αποστολής κωδικού στο email του πελάτη σε περίπτωση απώλειας του κωδικού.
 • Υπολογισμός ταχυδρομικών εξόδων βάσει βάρους και γεωγραφικής ζώνης.
 • Λειτουργία «διπλών τιμών» για πραγματοποίηση εκπτωτικής πολιτικής (Λιανική-Χονδρική).
 • Κατασκευή eshop με δυνατότητα εγγραφής του επισκέπτη για newsletters.
 • Κατασκευή eshop με one Page Checkout.
 • Εταιρική παρουσίαση με πλήρη ανάλυση του ιστορικού της εταιρίας, δραστηριοτήτων, οικονομικών μεγεθών.
 • Απεριόριστες γλώσσες
 • Κατασκευή eshop με δυνατότητα συγχρονισμού με οποιοδήποτε Erp της αγοράς.
 • Σύστημα δώρο επιταγών. Μπορούμε οποιαδήποτε ώρα να δημιουργούμε δώρο επιταγές στο eshop και να την στέλνουμε με email στον χρήστη που θέλουμε μέσα από το σύστημα.
 • Σύστημα πόντων η κουπονιών (Loyalty Club)όπως έχουν τα μεγάλα καταστήματα και supermarket. πχ αν αγοράσω ένα προϊόν αξίας 20€ παίρνω 100 πόντους, τους πόντους αυτούς μπορώ να τους εξαργυρώσω σε επόμενη αγορά όταν μαζέψω όσους χρειάζομαι για το προϊόν που θέλω.
 • Σύστημα προσφορών με αντίστροφη μέτρηση όπως τα Deal Sites (groupon κτλ.).
 • Σύστημα χονδρικής.
 • Συμβατότητα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR

SEO (Search Engine Optimization) με την κατασκευή eshop (Προώθηση eshop)

 • Επιλογή λέξεων κλειδιών για τις σελίδες κατηγοριών και προϊόντων
 • Επιλογή meta description για τις σελίδες κατηγοριών και προϊόντων
 • Επιλογή λέξεων κλειδιών για τις σελίδες περιεχομένου
 • Επιλογή meta description για τις σελίδες περιεχομένου
 • Δυνατότητα δημιουργίας στατικού HTML καταλόγου
 • Δυνατότητα παραμετροποίησης Site map
 • Βελτιστοποιημένος κώδικας PHP

Εξυπηρέτηση πελατών

 • Πλήρης παραμετροποίηση αναζήτησης.
 • Υπενθύμιση κωδικού στους πελάτες.
 • Ο πελάτης μπορεί να δει το ιστορικό παραγγελιών του.
 • Δυνατότητα εγγραφής πελάτη ως μέλος και πρόσβαση σε ειδικές τιμές.
 • Δυνατότητα πρόσβασης σε τμήματα περιεχομένου ανάλογα με το επίπεδο μέλους.
 • Κουμπί συνέχισης αγορών.
 • Κουμπί εκκαθάρισης καλαθιού.
 • Ο πελάτης μπορεί επέμβει άμεσα στην επιλογή προϊόντων στο καλάθι.
 • Όλες οι παραγγελίες αποθηκεύονται με ασφάλεια σε βάση δεδομένων MySQL.
 • Το περιεχόμενο του καλαθιού αποθηκεύεται σε βάση δεδομένων.
 • Κάθε πελάτης μπορεί να έχει απεριόριστο αριθμό προφίλ.
 • Ο εγγεγραμμένος πελάτης μπορεί να επέμβει στις λεπτομέρειες του λογαριασμού του οποιαδήποτε στιγμή.
 • Ο εγγεγραμμένος πελάτης μπορεί να δει το ιστορικό των παραγγελιών του.
 • Το περιεχόμενο του καλαθιού αποθηκεύεται σε βάση δεδομένων.

Απογραφή προϊόντων

 • Πλήρης έλεγχος της αποθήκης.
 • Επιλογή ‘Τιμή τιμοκαταλόγου’ και ‘η έκπτωση μας’
 • Δυνατότητα χονδρικής πώλησης.

Μεταφορικά και Φόροι

 • Εισαγωγή δεδομένων Εταιρίας Courier.
 • Υπολογισμός των εξόδων αποστολής σε πραγματικό χρόνο.
 • Απεριόριστοι τρόποι παράδοσης.
 • Απεριόριστοι προορισμοί.
 • Υπολογισμός κόστους, ανάλογα με τον τόπο παράδοσης η το βάρος των προϊόντων.
 • Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τρόπο παράδοσης.
 • Υπολογισμός Φ.Π.Α. με διάφορους τρόπους.

Τρόποι πληρωμής

 • Πλήρης λίστα από offline τρόπων πληρωμής: Τραπεζική κατάθεση, Μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking, Αντικαταβολή κ.λ.π.
 • Πλήρης υποστήριξη online πληρωμών: Πιστωτικές κάρτες, Paypal

Ασφάλεια

 • Πλήρης HTTPS/SSL υποστήριξη
 • Απόκρυψη στοιχείων πελάτη
 • Προστασία με κωδικό στην πρόσβαση της διαχείρισης
 • Συμβατότητα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR

Τα eshop μας τα κατασκευάζουμε με το Opencart ένα ταχύτατο σύστημα με εξαιρετικά φιλικό για τον χρήστη σύστημα διαχείρισης στα Ελληνικά

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line3.png

Get more clicks, calls & new clients

with your trusted SEO Experts

We help you to manage your local visibility, track activities transparently, get reports & view performance of your campaign - all in a single place.

Seo, Keywords Promotion by Galaxynet S.A.

Κατασκευή eshop.Υψηλών προδιαγραφών.

ΝΕΑ CUSTOM πλατφόρμα 2023 αυτόματης εισαγωγής προϊόντων με xml σε marketplaces,

Google shopping - Facebook shopping, Amazon, Ebay.

Με ομαδική διαχείριση προϊόντων, στατιστικά πωλήσεων.

Σύνδεση με ERP. Google analytics και SEO.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

promotion@galaxynet.gr