SEO για e-shop.

Ζητήστε Δωρεάν Έλεγχο SEO για το e-shop σας ή συμβουλευτείτε μας για την επιχείρησή σας. Επιλέξτε τους ειδικούς του SEO στην Ελλάδα για πάνω από 20 χρόνια!

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα κατασκευής του e-shop σας με τα πρότυπα του SEO όπως ορίζει η μηχανή αναζήτησης της Google, με στόχο την καλή σειρά κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα της Google - Όχι στα πληρωμένα. Διαθέτουμε τεράστια τεχνογνωσία ως εταιρεία μιας και διαθέτουμε γραφεία στο Manhattan της New York.
Πληκτρολογήστε : Seo promotion Manhattan New York Εμφανιζόμαστε στην 1η σελίδα στο Google. 1η Θέση στα οργανικά αποτελέσματα από 3.500.000
αφήνοντας πίσω μεγάλες εταιρείες της Νέας Υόρκης. Galaxynet.gr. Σας παρέχουμε την δυνατότητα εμφάνισης στην πρώτη σελίδα στο Google με λέξεις κλειδιά.

Διαθέτουμε πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία από e-shops που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα της Google. Ζητείστε μας να σας δώσουμε παραδείγματα πελατών μας στην κατηγορία σας για να επικοινωνήστε μαζί τους.

 

Με τον όρο, υπηρεσίες seo, περιγράφουμε όλες αυτές τις ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε, ως εταιρεία υπηρεσιών seo, με σκοπό την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα των αναζητήσεων της Google. Τελικός μας στόχος είναι η κατάταξη της ιστοσελίδας σας στην πρώτη σελίδα της Google με προκαθορισμένες λέξεις κλειδιά (keywords). Όχι τυχαίες λέξεις κλειδιά οι οποίες αναφέρονται στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.  Η διαδικασία αυτή, δηλαδή οι στοχευμένες λέξεις κλειδιά, λέγεται Seo Keywords ή web promotion keywords.

Μπορείτε να επιλέξετε στη συνέχεια από μια ευρεία γκάμα seo services που παρέχουμε:

Δημιουργία και διαχείριση προφίλ στα social media.
Διόρθωση τεχνικού SEO.
Βελτίωσης ταχύτητας.
Τοπικό SEO, local SEO.
On site SEO.
Of site SEO.
Mobile SEO.
YouTube SEO.
National SEO.
International SEO.
Email Marketing SEO.
SEO Keywords.
SEO Promotion Keywords.

 

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/seo-managment.jpg
Seo Optimization

 

Όμως, τι είναι το SEO; 

Το SEO είναι τα αρχικά της αγγλικής λέξης Search Engine Optimization που σημαίνει Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης.  Είναι όλες αυτές οι τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε στις μηχανές αναζήτησης την δυνατότητα να διαβάσουν και να επιλέξουν την ιστοσελίδα μας να την παρουσιάσουν στην πρώτη σελίδα τους και στις πρώτες τους θέσεις. Οι μηχανές αναζήτησης θέλουν να παρουσιάζουν σωστές σελίδες με σωστά αποτελέσματα, οι μηχανές αγαπούν και σέβονται τις ιστοσελίδες που έχουν  περιεχόμενο  που ταυτίζετε με την ονομασία της ιστοσελίδας.... και δεν προσπαθούν να τις εξαπατήσουν, αυτές και τους χρήστες στα αποτελέσματά τους... Για να γίνουν όλα αυτά υπάρχουν κανόνες, τεχνικές, όπως συμβαίνει παντού.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE.

Για σας που χρειάζεστε τι γνώμη και τη βοήθεια ενός ειδικού στο SEO ( SEO EXPERT ATHENS ) και στο internet marketing για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε όλα τα παραπάνω, οι υπηρεσίες SEO, ( μυστικά -συμβουλές-μαθήματα - ΣΕΟ ) που σας παρέχουμε είναι ειδικά σχεδιασμένες για εσάς τους πελάτες μας.

SEO Expert Athens        SEO Expert Manhattan New York

Η  εταιρεία μας στεγάζετε σε ιδιόκτητο κτίριο γραφείων 850 τμ. επί της οδού Β. Ουγκώ 30 στην Αθήνα, στην έξοδο του μετρό Μεταξουργείο.

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/Galaxynet01.jpg
Που επικεντρωνόμαστε κατά την διάρκεια του SEO;

Keywords Research

Κάνουμε έρευνα γύρω από τις λέξεις κλειδιά. Η επιλογή δεν είναι τυχαία γίνεται με τη χρήση των ακόλουθων πηγών: Moz Keyword Explorer, Google Keyword Planner, Competitors Data και Google Trends.
SEO On Page Optimize

Βελτιστοποιούμε τα απαραίτητα meta data ( title, description, keywords ), τους χρόνους ταχύτητας των σελίδων, την ποσότητα των λέξεων-κλειδιών. Όλους εκείνους τους παράγοντες που ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ
SEO Off Page Optimize - Backlinking Profile

Βελτιώνουμε το πως αναλύουν οι μηχανές αναζήτησης το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς και το site σας. Βελτιστοποιούμε όλες τις αναφορές (mentions) γύρω από την ιστοσελίδα σας. Γίνετε σωστή επιλογή με ποιοτικά χαρακτηριστικά.
SEO Monitoring - Reporting Analysis

Παρακολουθούμε την απόδοση των λέξεων-κλειδιών σε όλες τις μηχανές αναζήτησης τόσο για desktop όσο και για mobile, και λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις κάθε μήνα..
Technical SEO

Βελτιστοποιούμε τα τεχνικά θέματα γύρω από το web site σας, απόκρισης και ταχύτητας, με βάση τον server. Ο SERVER ΠΡΈΠΕΙ να είναι seo friendly server, να μην γίνει spam, hiking ελέγχουμε robots, txts, sitemaps, βελτιστοποιήσεις, αναβαθμίσεις.
Setup Tracking Codes

Ελέγχουμε την εγκατάσταση των Google Analytics, του Search Console (ex Webmaster Tools) της Google. Δηλώνουμε τoν τρόπο με τον οποίο θέλουμε να διαβάζουν τα δεδομένα της ιστοσελίδας σας.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο seo από την Galaxynet s.a.

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες seo, seo keywords. seo promotion keywords, οι οποίες θα σας ανεβάσουν στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης, με λέξεις κλειδιά μεγάλου ανταγωνισμού.

Θα αποκτήσετε νέους, στοχευμένους πελάτες.

Σας εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα.

Έχουμε την απαραίτητη γνώση και εμπειρία.

Συμπληρώστε τώρα την φόρμα επικοινωνίας και κερδίστε έκπτωση έως και 10%.
Για παλαιά web site άνω των πέντε ετών λειτουργίας με το ίδιο domain name έκπτωση 15%.

Email Marketing Service.

Custom Web Design

75%

Responsive / Mobile Sites

68%

Email Design

87%

UI / UX Expertise

82%

Email Marketing Service.

  • Create Amazing Campaigns
  • Grow Your Subscriber List
  • Deliver the Right Message
  • Track Your Results
  • Campaigns Report
  • Support

We Know Email Marketing

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/09/img_3-600x600.jpg
Galaxynet Seo Methods

SEO Είναι μια πολυσυζητημένη έννοια, η οποία εμφανίστηκε αμέσως μετά τη δημιουργία της μηχανής αναζήτησης της Google, από το 1998 και στην συνέχεια εδραιώθηκε από την επικράτηση της Google από το 2000 και μετά. Η εταιρεία μας και εγώ ο ίδιος προσωπικά, το 1996 δημιουργήσαμε τον πρώτο τουριστικό οδηγό στην Ελλάδα με το όνομα greektourism.gr. Στον συγκεκριμένο τουριστικό οδηγό παρουσιάσαμε όλα τα Ελληνικά νησιά με τις παραλίες, τα αξιοθέατα ... σύνολο 3.500 σελίδες περίπου. Εκείνο το χρονικό διάστημα οι ιστοσελίδες μπορούσανε να εντοπιστούν σχετικά εύκολα. Από το 1998 υπήρξε μια πρώτη έκρηξη, τεχνολογικής επανάστασης, στο ίντερνετ με την εμφάνιση των πρώτων ιστοσελίδων με χρώματα, κίνηση, και μουσική. Καθημερινά το σύνολο των ιστοσελίδων που κατασκευάζονταν ξεπερνούσε τις χιλιάδες εκατοντάδες. Υπήρξε έντονα η ανάγκη να μπορούν αυτές οι ιστοσελίδες να εντοπίζονται πιο εύκολα και γρήγορα από τους χρήστες στις αντίστοιχες μηχανές αναζήτησης (Το σύνολο αυτών των μηχανών ξεπερνούσε τις 400). Τότε και η εταιρεία μας έπρεπε να επανασχεδιάσει τον τουριστικό οδηγό με νέο όνομα greek-tourism.gr (κατ' απαίτηση του ΕΟΤ) και με νέες τεχνικές για να την εντοπίζουν εύκολα οι μηχανές αναζήτησης και να την παρουσιάζουν στα ευρετήριά τους στην πρώτη σελίδα. Με την εμφάνιση της Google από το 1998 και μετά το 1999, υπήρξε έντονη η ανάγκη από την Google να καθοριστούν κάποιοι κανόνες- τεχνικές σύμφωνα με τις οποίες να μπορεί εύκολα και γρήγορα η Google να εντοπίζει και να ευρετηριάζει τις ιστοσελίδες. Θα λέγαμε πως η Google έθεσε τους κανόνες στο θολό τοπίο των μηχανών αναζήτησης στην ευρετηρίαση και στην σωστή παρουσίαση. Για να αντιληφθείτε το θολό τοπίο, σκεφτείτε ότι με την λέξη κλειδί ''Λευκός Οίκος'' οι μηχανές αναζήτησης παρουσίαζαν στην πρώτη σελίδα ένα πορνογραφικό περιοδικό με χιλιάδες πωλήσεις εβδομαδιαίως από την ιστοσελίδα του. Υπήρχανε χιλιάδες τέτοια παραδείγματα.

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line3.png

Get more clicks, calls & new clients

with your trusted SEO Experts

We help you to manage your local visibility, track activities transparently, get reports & view performance of your campaign - all in a single place.

Get Your FREE Audit Report

We will never spam you or sell your email to third parties.

Seo, Keywords Promotion by Galaxynet S.A.