E-shop

Seo Optimization 1η σελίδα στη Google.

 Αποτελεσματικό e shop:

Είναι το e-shop με κέρδη, αλλιώς τι χρειάζεσαι ένα e-shop αν δεν πουλάει

Η κατασκευή eshop σκοπό έχει μόνο το κέρδος, αλλιώς τι αξία έχει να έχουμε ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να έχουμε online πωλήσεις? Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία το e-shop που θα φτιάξετε να είναι οικονομικό αλλά  και λειτουργικό, να προβάλει έξυπνα, όμορφα τα προϊόντα σας αλλά και να προκαλεί τους επισκέπτες να γίνουν πελάτες σας!  Στη Galaxynet A.E. φτιάχνουμε ηλεκτρονικά καταστήματα αξιόπιστα και λειτουργικά, υψηλής αισθητικής, φιλικά στις μηχανές αναζήτησης που στόχο έχουν την αυξημένη επισκεψιμότητα και την μετατροπή των επισκεπτών σας σε πελάτες, 1η σελίδα στη Google.

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/4061.jpg

το

Seo Optimization
 SEO. Μία αναγκαιότητα της εποχής 1998-2000

Με την εμφάνιση της Google από το 1998 και μετά το 1999 υπήρξε έντονη η ανάγκη από την google να καθοριστούν κάποιοι κανόνες- τεχνικές σύμφωνα με τις οποίες να μπορεί εύκολα και γρήγορα η google να εντοπίζει και να ευρετηριάζει τις ιστοσελίδες. Θα λέγαμε πως η google έθεσε τους κανόνες στο θολό τοπίο των μηχανών αναζήτησης στην ευρετηρίαση και στην σωστή παρουσίαση. Για να αντιληφθείτε το θολό τοπίο σκεφτείτε ότι με την λέξη κλειδί Λευκός Οίκος οι μηχανές αναζήτησης παρουσίαζαν στην πρώτη σελίδα ένα πορνογραφικό περιοδικό με χιλιάδες πωλήσεις εβδομαδιαίως από την ιστοσελίδα του. Υπήρχανε χιλιάδες τέτοια παραδείγματα.

Τι είναι όμως το SEO;

Το SEO αποτελεί ακρωνύμιο της αγγλικής λέξης Search Engine Optimization που σημαίνει Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι όλες εκείνες οι μέθοδοι και οι τεχνικές που απαιτούνται για να ανέβει η ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα της Google ή και στην πρώτη θέση της Google.

Συνήθως για να γίνει αυτό θα πρέπει η ιστοσελίδα σας να είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αλγορίθμου της Google, τους κανόνες ποιότητας που η ίδια προωθεί πως πρέπει κάθε σωστό και ποιοτικό site να έχει και τέλος να έχει και κάμποσες χιλιάδες ποιοτικά backlinks.

SEO Expert Athens        SEO Expert Manhattan New York

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/11/20181108_100953.jpg
Ο αλγόριθμος της Google.

Ο αλγόριθμος τώρα της Google αποτελείται από περισσότερους από 200 παράγοντες κατάταξης και δεν είναι άλλος παρά ένα πολύπλοκο μαθηματικό μοντέλο που ευρετηριάζει και ταξινομεί ιστοσελίδες στον δείκτη της ή στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης δηλαδή που βλέπουμε όταν κάνουμε μια αναζήτηση στη Google δεν είναι αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο αλλά αποθηκευμένα αποτελέσματα σε έναν σκληρό δίσκο κάποιου υπέρ υπολογιστή τα οποία καλούνται από τον δείκτη ή την βάση δεδομένων της Google.

Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται χρόνος για να ταξινομηθεί μια νέα και φρέσκια ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης και συνήθως απαιτούνται από μερικές ώρες έως και 15 ημέρες για να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία της ταξινόμησης.

Το ερώτημα τώρα που δημιουργείται είναι διπλό όπως:

Πως κάνω να εμφανίζεται το site μου στη Google αρχικά και κατόπιν,
πως ανεβάζω την ιστοσελίδα μου στη Google.
Για να απαντηθούν τα 2 αυτά εύλογα ερωτήματα, διαβάστε παρακάτω.

Τεχνικές SEO.

Το SEO ή η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης έχει πολλά μυστικά όμως για να τα βάλουμε σε μια σειρά, χωρίζεται σε εντός σελίδας βελτιστοποίηση (On Page SEO) και σε εκτός σελίδας βελτιστοποίηση (Off Page SEO).

Εντός σελίδας βελτιστοποίηση ιστοσελίδων.

Η εντός σελίδας βελτιστοποίηση αποτελείται από όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνουν εντός της ιστοσελίδας σας για να ευθυγραμμιστεί αυτή με τον αλγόριθμο κατάταξης της Google, ενώ η εκτός σελίδας βελτιστοποίηση αποτελείται από όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνουν εκτός της ιστοσελίδας σας.

Το SEO εντός σελίδας αποτελείται δηλαδή από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, τα κείμενα, τις φωτογραφίες, τους τίτλους της ιστοσελίδας, τους μόνιμους συνδέσμους, τα λεγόμενα permalinks, ή slugs, τον κώδικα, την φιλοξενία της ιστοσελίδας το domain name και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με όλα τα πράγματα που βρίσκονται μέσα στο site σας.

Εκτός σελίδας βελτιστοποίηση ιστοσελίδων.

Το SEO εκτός σελίδας έχει να κάνει με όλα τα πράγματα που βρίσκονται εκτός της ιστοσελίδας σας και επηρεάζουν όμως την κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης όπως τα social media signals, τα backlinks, ο ρυθμός αύξησης των backlinks, τα local citation κτλ.

To SEO εκτός σελίδας και ειδικότερα τα backlinks ευθύνονται για το 35% των αποτελεσμάτων σας στις μηχανές αναζήτησης και είναι καθοριστικό για την πορεία σας και την άνοδο της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης ακόμα και για τις πιο ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά.

Backlinks και SEO.

Η πιο διαδεδομένη μέθοδος για να ανεβείτε στις μηχανές αναζήτησης με βάση τις λέξεις κλειδιά που έχετε είναι αυτή της δημιουργίας backlinks.

Το SEO και γενικά μια εκστρατεία SEO στη Google θα πρέπει να κρατάει από τουλάχιστον 3 μήνες και άνω και είναι η πιο χρονοβόρα και πιο επίπονη διαδικασία που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ανεβάσετε την ιστοσελίδα σας.

Τα backlinks θα πρέπει να είναι ποιοτικά και σχετικά με την ιστοσελίδα σας για να έχουν κάποιον αντίκτυπο αλλιώς δεν θα σας κάνουν και καλό γιατί εκτός από το θετικό SEO υπάρχει το αρνητικό SEO που τιμωρείτε με αλγοριθμική ποινή από τις μηχανές αναζήτησης.

 

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/seomarketing.jpg

Γενικά μιλώντας θα πρέπει να προσέχετε στο τι είδους backlinks αποκτάτε ή δημιουργείτε για την ιστοσελίδα σας αφού τα περισσότερα έχουν ελάχιστον ή καθόλου αντίκτυπο στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας.

Τα backlinks πάνε χέρι με χέρι με την αύξηση της θέσης σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google και θα πρέπει να ελέγχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να βλέπετε πόσα έχετε δημιουργήσει και πόσα ακόμα χρειάζεστε για να φτάσετε και να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας.

Θα πρέπει να έχετε λίγο καλύτερα και λίγο περισσότερα backlinks από τους ανταγωνιστές σας.

Έτσι μόνο θα μπορέσετε να τους ξεπεράσετε σε κατάταξη στη Google και σε όποια άλλη μηχανή αναζήτησης σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Our Experience

Custom Web Design

75%

Responsive / Mobile Sites

68%

Email Design

87%

UI / UX Expertise

82%
Our Experience
  • Web Development
  • Web Design
  • Seo Optimization
  • Web Promotion Keywords
  • Internet Marketing
  • Web Hosting

Testimonials

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/09/img_3-600x600.jpg
Galaxynet Seo Methods

Η εταιρεία Galaxynet s.a. ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1996. Με την κατασκευή e-shop από το 1997 κατασκευάζοντας το πρώτο e-shop στην Ελλάδα και με το seo keywords promotion από το 1998. Η εταιρεία εμφανίζετε στην πρώτη σελίδα στο Google στα οργανικά αποτελέσματα με πάνω από 150 στοχευμένες λέξεις κλειδιά στην αγορά της Νέας Υόρκης( Νούμερο Ένα πόλη στο Internet ) επίσης έχει δημιουργήσει συνεργασίες με αντίστοιχες εταιρείες.

Η εταιρεία μας ανέπτυξε την Μέθοδό της με συνεργαζόμενο Αμερικάνικο ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ της NEW YORK.

Εμφάνιση Αποτελεσμάτων στην πρώτη σελίδα της Google. web promotion keywords, seo promotion keywords, web promotion, seo keywords Astoria New York, seo keywords Manhattan New York, seo keywords Brooklyn New York, seo keywords Queens New York, seo keywords Νew Υork, seo promotion Νew Υork, seo promotion Astoria Νew Υork, seo promotion Manhattan Νew Υork, seo keywords marketing Νew Υork, Seo freelancer New York, Seo freelancer Astoria New York. Seo freelancer Manhattan New York. Job technical seo specialist Manhattan, Job technical seo specialist in Manhattan New York, Affiliate SEO Manager jobs in Manhattan, SEO Manager jobs in Manhattan, SEO Manager jobs in Manhattan New York.

//galaxynet.gr/seo-etaireia/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line3.png

Get more clicks, calls & new clients

with your trusted SEO Experts

We help you to manage your local visibility, track activities transparently, get reports & view performance of your campaign - all in a single place.

Get Your FREE Audit Report

We will never spam you or sell your email to third parties.

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2022/10/karakousis_logo-blue.png

Seo, Keywords Promotion by Galaxynet S.A.