Galaxynet Seo Methods.

 Που επικεντρωνόμαστε κατά την διάρκεια του SEO;

Keywords Research

Κάνουμε έρευνα γύρω από τις λέξεις κλειδιά. Η επιλογή δεν είναι τυχαία γίνεται με τη χρήση των ακόλουθων πηγών: Moz Keyword Explorer, Google Keyword Planner, Competitors Data και Google Trends.
SEO On Page Optimize

Βελτιστοποιούμε τα απαραίτητα meta data ( title, description, keywords ), τους χρόνους ταχύτητας των σελίδων, την ποσότητα των λέξεων-κλειδιών. Όλους εκείνους τους παράγοντες που ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ
SEO Off Page Optimize - Backlinking Profile

Βελτιώνουμε το πως αναλύουν οι μηχανές αναζήτησης το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς και το site σας. Βελτιστοποιούμε όλες τις αναφορές (mentions) γύρω από την ιστοσελίδα σας. Γίνετε σωστή επιλογή με ποιοτικά χαρακτηριστικά.

//galaxynet.gr/seo-etaireia/wp-content/uploads/2018/09/img_9-600x600.jpg
SEO Monitoring - Reporting Analysis

Παρακολουθούμε την απόδοση των λέξεων-κλειδιών σε όλες τις μηχανές αναζήτησης τόσο για desktop όσο και για mobile, και λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις κάθε μήνα..

Technical SEO

Βελτιστοποιούμε τα τεχνικά θέματα γύρω από το web site σας, απόκρισης και ταχύτητας, με βάση τον server. Ο SERVER πρέπει να είναι seo friendly server, να μην γίνει spam, hiking ελέγχουμε robots, txts, sitemaps, βελτιστοποιήσεις, αναβαθμίσεις.

Setup Tracking Codes

Ελέγχουμε την εγκατάσταση των Google Analytics, του Search Console (ex Webmaster Tools) της Google. Δηλώνουμε τoν τρόπο με τον οποίο θέλουμε να διαβάζουν τα δεδομένα της ιστοσελίδας σας.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο seo από την Galaxynet s.a.

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες seo, seo keywords. seo promotion keywords, οι οποίες θα σας ανεβάσουν στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης, με λέξεις κλειδιά μεγάλου ανταγωνισμού.

Ο αλγόριθμος της Google.

Ο αλγόριθμος τώρα της Google αποτελείται από περισσότερους από 200 παράγοντες κατάταξης και δεν είναι άλλος παρά ένα πολύπλοκο μαθηματικό μοντέλο που ευρετηριάζει και ταξινομεί ιστοσελίδες στον δείκτη της ή στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης δηλαδή που βλέπουμε όταν κάνουμε μια αναζήτηση στη Google δεν είναι αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο αλλά αποθηκευμένα αποτελέσματα σε έναν σκληρό δίσκο κάποιου υπερυπολογιστή τα οποία καλούνται από τον δείκτη ή την βάση δεδομένων της Google.

Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται χρόνος για να ταξινομηθεί μια νέα και φρέσκια ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης και συνήθως απαιτούνται από μερικές ώρες έως και 15 ημέρες για να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία της ταξινόμησης.

Το ερώτημα τώρα που δημιουργείται είναι διπλό όπως:

πως κάνω να εμφανίζεται το site μου στη Google αρχικά και κατόπιν
πως ανεβάζω την ιστοσελίδα μου στη Google.

SEO Expert athens        SEO Expert Manhattan New York

//galaxynet.gr/seo-etaireia/wp-content/uploads/2018/11/20181108_100953.jpg

Η εταιρεία Galaxynet s.a. ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1996. Με την κατασκευή e-shop από το 1997 κατασκευάζοντας το πρώτο e-shop στην Ελλάδα και με το seo keywords promotion από το 1998. Η εταιρεία εμφανίζετε στην πρώτη σελίδα στο Google στα οργανικά αποτελέσματα με πάνω από 150 στοχευμένες λέξεις κλειδιά στην αγορά της Νέας Υόρκης( Νούμερο Ένα πόλη στο Internet ) επίσης έχει δημιουργήσει συνεργασίες με αντίστοιχες εταιρείες.

Η εταιρεία μας ανέπτυξε την Μέθοδό της με συνεργαζόμενο Αμερικάνικο ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ της NEW YORK.

Εμφάνιση Αποτελεσμάτων στην πρώτη σελίδα της Google. web promotion keywords, seo promotion keywords, web promotion, seo keywords Astoria New York, seo keywords Manhattan New York, seo keywords Brooklyn New York, seo keywords Queens New York, seo keywords Νew Υork, seo promotion Νew Υork, seo promotion Astoria Νew Υork, seo promotion Manhattan Νew Υork, seo keywords marketing Νew Υork, Seo freelancer New York, Seo freelancer Astoria New York. Seo freelancer Manhattan New York. Job technical seo specialist Manhattan, Job technical seo specialist in Manhattan New York, Affiliate SEO Manager jobs in Manhattan, SEO Manager jobs in Manhattan, SEO Manager jobs in Manhattan New York.

//galaxynet.gr/seo-etaireia/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line.png

Σχόλια Πελατών μας.

Seo Web Promotion Keywords

Custom Web Design

75%

Responsive / Mobile Sites

68%

Email Design

87%

UI / UX Expertise

82%

Seo Web Promotion Keywords

  • Create Amazing Campaigns
  • Grow Your Subscriber List
  • Deliver the Right Message
  • Track Your Results
  • Campaigns Report
  • Support

We Know SEO Web Promotion Keywords

//galaxynet.gr/seo-etaireia/wp-content/uploads/2018/09/img_3-600x600.jpg
Galaxynet Seo Methods
Λέγοντας Keywords Promotion εννοούμε την προώθηση συγκεκριμένων λέξεων κλειδιών στην ιστοσελίδα μας. Επίσης περιλαμβάνει την συνεχής παρακολούθηση των λέξεων κλειδιών στην ιστοσελίδα μας και την εξέλιξή τους προς την πρώτη σελίδα στις αναζητήσεις της Google.
Η εταιρεία μας κατασκευάζει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σε μορφή αλγόριθμου με εντολές σε dos που ανιχνεύει όλες τις επιθυμητές λέξεις κλειδιά της ιστοσελίδα μας σε πραγματικό χρόνο και τις συγκρίνει με αντίστοιχες ιστοσελίδες που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα στην Google,  με σκοπό την ανίχνευση λαθών στις ανταγωνιστικές σελίδες και των αντιστοίχων πλεονεκτημάτων στην δική μας ιστοσελίδα.
Η σύγκριση των λέξεων κλειδιών με τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες γίνετε σε πραγματικό χρόνο αξιολόγησης. Η προώθηση των λέξεων κλειδιών και η σύγκρισή τους  γίνετε από την εταιρεία μας τρεις φορές κάθε μήνα με μια αυτοματοποιημένη μέθοδο.
Η μέθοδος αυτή ονομάζετε Galaxynet Seo Methodos
web promotion keywords.
//galaxynet.gr/seo-etaireia/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line3.png

Get more clicks, calls & new clients

with your trusted SEO Experts

We help you to manage your local visibility, track activities transparently, get reports & view performance of your campaign - all in a single place.

Get Your FREE Audit Report

We will never spam you or sell your email to third parties.

//galaxynet.gr/~galaxynet/seo-etaireia/wp-content/uploads/2018/10/karakousis_logo-blue.png

Seo, Keywords Promotion by Galaxynet S.A.