Ποιοι ήμαστε.

Από το 1989 ξεκίνησε η εταιρεία Γαλαξίας ως εκδοτική διαφημιστική με τον διακριτικό τίτλο εκδόσεις Γαλαξίας. Γνωστές εκδόσεις της εταιρείας είναι το Νέο Ανεξήγητο, τα Άπαντα Καβάφη, ή Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα, η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους σε 15 Τόμους, το Χρονικό της Επανάστασης του 1821, ο Μαγικός Κόσμος των Παραμυθιών  και πολλές άλλες γνωστές εκδόσεις.

Η εταιρεία Από το 1995 ξεκίνησε την δραστηριότητά της στο διαδίκτυο και ίδρυσε την εταιρεία Galaxynet Α.Ε. προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την επέκταση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο. Το 1997 δημιούργησε το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα με παρουσίαση εκατόν δέκα πέντε χιλιάδων βιβλίων  (115.000 ) . Μία μεγαλειώδες ιστοσελίδα e-shop με χιλιάδες πωλήσεις παγκοσμίως. Το 1997 δημιούργησε τον πρώτο τουριστικό οδηγό στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως ήτανε η πρώτη ιστοσελίδα με πάνω από 3.500 σελίδες παρουσίασης όλων των Ελληνικών νησιών. Από το 1998 ξεκίνησε δημιουργώντας τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελληνική αγορά εισάγοντας για πρώτη φορά την ένια του e-shop. Η εταιρεία Galaxynet κατέχει την πρωτοπορία στον χώρο του ίντερνετ στην Ελληνική αγορά.

Από το 2015 η εταιρεία Galaxynet s.a. έχει φυσική παρουσίαση στο Manhattan της New York, καθώς και στην Melbourne. 

Από το 2000 η εταιρεία στεγάζετε σε ιδιόκτητο κτήριο 850 τ.μ. επί της οδού Β. Ουγκώ 30 στο κέντρο της Αθήνας επί της πλατείας Καραΐσκάκη στην έξοδο του μετρό επί της οδού Δεληγιάννη.


Τα γραφεία μας


“We love what we do and we love helping others succeed at what they love to do.”
Who We Are

We are a team of Manhattan and Athens of Greece web design and development professionals who love partnering with good people and businesses to help them achieve online success.

What We Do

We’re focused on honing our crafts and bringing everything we have to the table for our clients. We create custom, functional websites focused on converting your users into customers.

Why We Do It

Each of us loves what we do and we feel that spirit helps translate into the quality of our work. Working with clients who love their work combines into a fun, wonderful partnership for everyone involved.

Team


  • tir

  • tir

  • tir

  • tir

Call Us

New Accounts: +30 210 52.32.814
Support: +30 210 52.22.716

Visit Us

30 Victoros Ougo St.
Athens Greece P.O. 10438


Athens

New York

Melbourne

//galaxynet.gr/seo-etaireia/wp-content/uploads/2018/10/karakousis_logo-blue.png

Seo, Keywords Promotion by Galaxynet S.A.