Ποιοι ήμαστε.

Από το 1989 ξεκίνησε η εταιρεία Γαλαξίας ως εκδοτική διαφημιστική με τον διακριτικό τίτλο εκδόσεις Γαλαξίας. Γνωστές εκδόσεις της εταιρείας είναι το Νέο Ανεξήγητο, τα Άπαντα Καβάφη, ή Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα, η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους σε 15 Τόμους, το Χρονικό της Επανάστασης του 1821, ο Μαγικός Κόσμος των Παραμυθιών  και πολλές άλλες γνωστές εκδόσεις.

Η εταιρεία Από το 1995 ξεκίνησε την δραστηριότητά της στο διαδίκτυο και ίδρυσε την εταιρεία Galaxynet Α.Ε. προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την επέκταση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο. Το 1997 δημιούργησε το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα με παρουσίαση εκατόν δέκα πέντε χιλιάδων βιβλίων  (115.000 ) . Μία μεγαλειώδες ιστοσελίδα e-shop με χιλιάδες πωλήσεις παγκοσμίως. Το 1997 δημιούργησε τον πρώτο τουριστικό οδηγό στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως ήτανε η πρώτη ιστοσελίδα με πάνω από 3.500 σελίδες παρουσίασης όλων των Ελληνικών νησιών. Από το 1998 ξεκίνησε δημιουργώντας τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελληνική αγορά εισάγοντας για πρώτη φορά την ένια του e-shop. Η εταιρεία Galaxynet κατέχει την πρωτοπορία στον χώρο του ίντερνετ στην Ελληνική αγορά.

Από το 2015 η εταιρεία Galaxynet s.a. έχει φυσική παρουσίαση στο Manhattan της New York, καθώς και στην Melbourne. 

Από το 2000 η εταιρεία στεγάζετε σε ιδιόκτητο κτήριο 850 τ.μ. επί της οδού Β. Ουγκώ 30 στο κέντρο της Αθήνας επί της πλατείας Καραΐσκάκη στην έξοδο του μετρό επί της οδού Δεληγιάννη.

Τα γραφεία μας

Athens

New York

Melbourne

//galaxynet.gr/~galaxynet/seo-etaireia/wp-content/uploads/2018/10/karakousis_logo-blue.png

Seo, Keywords Promotion by Galaxynet S.A.