Seo, κατασκευή seo, δημιουργία seo.

Το SEO είναι μια τεχνική - μια πολυσυζητημένη έννοια -η οποία εμφανίστηκε  αμέσως μετά τη δημιουργία της  μηχανής αναζήτησης της Google, από το 1998 και στην συνέχεια έχει επικρατήσει με την επικράτηση της Google από το 2000 και μετά. Η εταιρεία μας και εγώ ο ίδιος προσωπικά το 1996 δημιουργήσαμε  τον πρώτο τουριστικό οδηγό στην Ελλάδα με το όνομα greek-tourism.com. Στον συγκεκριμένο τουριστικό οδηγό παρουσιάσαμε όλα τα Ελληνικά νησιά με τις παραλίες, τα αξιοθέατα .... σύνολο 3.500 σελίδες περίπου. Εκείνο το χρονικό διάστημα οι ιστοσελίδες μπορούσανε να εντοπιστούν σχετικά πολύ εύκολα.  Από το 1998 υπήρξε μια πρώτη έκρηξη, τεχνολογικής επανάστασης,  στο ίντερνετ με την εμφάνιση των πρώτων ιστοσελίδων με χρώματα ,  κίνηση,  και με μουσική, καθημερινά  το σύνολο των ιστοσελίδων που κατασκευαζόντουσαν  ξεπερνούσε τις χιλιάδες εκατοντάδες, υπήρξε έντονα  η ανάγκη να μπορούν  αυτές οι ιστοσελίδες να εντοπίζονται  πιο εύκολα και γρήγορα από τους χρήστες στις αντίστοιχες μηχανές αναζήτησης ( Το σύνολο αυτών των μηχανών ξεπερνούσε τις 400 ). Τότε και η εταιρεία μας έπρεπε να επανασχεδιάσει τον τουριστικό οδηγό με νέο όνομα greek-tourism.gr ( κατά απαίτηση του ΕΟΤ )  και με νέες τεχνικές για να την εντοπίζουν εύκολα οι μηχανές αναζήτησης και να την παρουσιάζουν στα ευρετήρια τους στην πρώτη σελίδα. Με την εμφάνιση της Google από το 1998 και μετά το 1999 υπήρξε έντονη η ανάγκη από την google να καθοριστούν κάποιοι κανόνες- τεχνικές σύμφωνα με τις οποίες να μπορεί εύκολα και γρήγορα η google να εντοπίζει και να ευρετηριάζεται τις ιστοσελίδες. Θα λέγαμε πως η google έθεσε τους κανόνες στο θολό τοπίο των μηχανών αναζήτησης στην ευρετηρίαση και στην σωστή παρουσίαση. Για να αντιληφθείτε το θολό τοπίο σκεφτείτε ότι με την λέξη κλειδί ¨Λευκός Οίκος¨ οι μηχανές αναζήτησης παρουσιάζετε στην πρώτη σελίδα ένα πορνογραφικό περιοδικό της Νέας Υόρκης με χιλιάδες πωλήσεις εβδομαδιαίως από την ιστοσελίδα του. Υπήρχανε χιλιάδες τέτοια παραδείγματα. Γράφει ο Anastasios Karakousis  web developer, Seo expert Manhattan New York.
//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2021/05/vertical-line.png

Seo εταιρεία, εταιρεία seo.

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line.png
Seo Optimization

 

Όμως, τι είναι το SEO; 

Το SEO είναι τα αρχικά της αγγλικής λέξης Search Engine Optimization που σημαίνει Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης.  Είναι όλες αυτές οι τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε στις μηχανές αναζήτησης την δυνατότητα να διαβάσουν και να επιλέξουν την ιστοσελίδα μας να την παρουσιάσουν στην πρώτη σελίδα τους και στις πρώτες τους θέσεις. Οι μηχανές αναζήτησης θέλουν να παρουσιάζουν σωστές σελίδες με σωστά αποτελέσματα, οι μηχανές αγαπούν και σέβονται τις ιστοσελίδες που έχουν  περιεχόμενο  που ταυτίζετε με την ονομασία της ιστοσελίδας.... και δεν προσπαθούν να τις εξαπατήσουν, αυτές και τους χρήστες στα αποτελέσματά τους... Για να γίνουν όλα αυτά υπάρχουν κανόνες, τεχνικές, όπως συμβαίνει παντού.

SEO Expert athens        SEO Expert Manhattan New York

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/11/20181108_100953.jpg

Ο αλγόριθμος της Google.

Ο αλγόριθμος τώρα της Google αποτελείται από κανόνες ελέγχου των ιστοσελίδων από κανόνες κατάταξης των ιστοσελίδων και από κανόνες σύγκρισης των ιστοσελίδων  και δεν είναι άλλος παρά ένα  μαθηματικό μοντέλο ( πρόγραμμα εντολών ) που ευρετηριάζει και ταξινομεί ιστοσελίδες στο αρχείο της αποθηκεύοντας τα αποτελέσματα στους τεράστιους σκληρούς της δίσκους. Συνεργαζόμενη με άλλες μηχανές κατοχύρωσης ονομάτων, ανταλλάσσοντας με xml αρχεία και στοιχεία συγκρίνοντας αποτελέσματα παρουσίασης και ταξινόμησης.

Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται χρόνος για να ταξινομηθεί μια νέα  ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης από μερικές ώρες ( όταν την δηλώσουμε εμείς ) έως και 10 ημέρες για να την βρει μόνη της, για να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία της ταξινόμησης έως και 10 ημέρες, και για να γίνει η σύγκριση με τις άλλες αντίστοιχες ιστοσελίδες της κατηγορίας έως και 90 ημέρες. 90 ημέρες συνεχούς αξιολόγησης και σύγκρισης. Φυσικά η τεχνολογία εξελίσσετε τα δεδομένα όλα αλλάζουν. Το μυστικό στην δουλεία μας είναι αυτό που διδάξανε  οι αρχαίοι Έλληνες την παρατήρηση των δεδομένων, την καταγραφή τους και την αξιολόγηση τους με στόχο τα συμπεράσματά μας.

Το ερώτημα τώρα που δημιουργείται είναι διπλό όπως:

  • πως κάνω να εμφανίζεται το site μου στη Google αρχικά και κατόπιν
  • πως ανεβάζω την ιστοσελίδα μου στη Google.

Εμείς στην Galaxynet s.a. Από το 1998 παρακολουθούμαι την εξέλιξη των μηχανών αναζήτησης παρακολουθούμε την εξέλιξη των ιστοσελίδων μας και το μυστικό μας είναι αυτό που σας περιέγραψα ποιο πάνω.

Το μυστικό στην δουλεία μας είναι αυτό που μας  διδάξανε  οι αρχαίοι Έλληνες την παρατήρηση των δεδομένων, την καταγραφή τους και την αξιολόγηση τους με στόχο τα σωστά συμπεράσματά μας. Έχουμε ιστοσελίδες που για είκοσι χρόνια είναι στην πρώτη σελίδα της Google... Διαβάστε τι λένε πελάτες μας, έχουμε ιστοσελίδες πάνω από εκατό που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα της Google με πάνω από πενήντα διαφορετικές λέξεις κλειδιά. Την μεγαλύτερη μερίδα την έχει ο τομέας των τουριστικών επιχειρήσεων.

 

Τεχνικές SEO.

Το SEO ή Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων  για τις μηχανές αναζήτησης έχει πολλά μυστικά όμως για να τα βάλουμε σε μια σειρά, χωρίζεται σε εντός σελίδας βελτιστοποίηση (On Page SEO) και σε εκτός σελίδας βελτιστοποίηση (Off Page SEO).

Εντός σελίδας βελτιστοποίηση ιστοσελίδων.

Η εντός σελίδας βελτιστοποίηση αποτελείται από όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνουν εντός της ιστοσελίδας σας για να ευθυγραμμιστεί αυτή με τον αλγόριθμο κατάταξης της Google, ενώ η εκτός σελίδα βελτιστοποίηση αποτελείται από όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνουν εκτός της ιστοσελίδας σας.

Το SEO εντός σελίδας, αποτελείται από όλες αυτέ τις ενάργειες που απαιτούνται για να γίνουν εντός της ιστοσελίδας σας για να είναι συμβατή με τους κανόνες με τον αλγόριθμο της Google. Αποτελείται δηλαδή από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας,  τον κώδικα, τους τίτλους της ιστοσελίδας, τους μόνιμους συνδέσμους, τα κείμενα, τις φωτογραφίες,  τα λεγόμενα permalinks, ή slugs, την φιλοξενία της ιστοσελίδας ,το domain name.  Όλα  τα χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με όλα τα πράγματα που βρίσκονται μέσα στην ιστοσελίδα σας.

Εκτός σελίδας βελτιστοποίηση ιστοσελίδων.

Το SEO εκτός σελίδας έχει να κάνει με όλες τις ενέργειες  που  μπορούμε να κάνουμε και βρίσκονται εκτός της ιστοσελίδας σας. Επηρεάζουν όμως την κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης και είναι τα social media signals,  ( με link  προς την ιστοσελίδα μας ) τα backlinks, ο ρυθμός αύξησης των backlinks, τα local citation, to youtube παίζει καθοριστικό ρόλο, το google plus , τα σχόλια ( είναι τα αδελφάκια της Google ) , το tripadvisor , το bog του tripadvisor και πολλά  blog γνωστών ιστοσελίδων όπως του tripadvisor. Προσοχή μην ξοδεύετε χρόνο να φτιάχνετε εξωτερικά δικά σας blok είναι άνευ αξίας χάνετε χρόνο και χρήματα, χρησιμοποιήστε blog δυνατά μεγάλων πολύ μεγάλων web site.

ΠΡΟΣΟΧΗ τα δεδομένα αλλάξανε και ελάχιστες εταιρείες seo το γνωρίζουν. To SEO εκτός σελίδας  ευθύνονται για το 35% των αποτελεσμάτων σας στις μηχανές αναζήτησης και δεν είναι καθοριστικό για την πορεία σας και την άνοδο της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης ακόμα και για τις πιο  ανταγωνιστικές λέγεις κλειδιά.

Backlinks και SEO.

ΠΡΟΣΟΧΗ τα δεδομένα αλλάξανε και ελάχιστες εταιρείες seo το γνωρίζουν. Tα backlinks   ευθύνονται για το 30% των αποτελεσμάτων σας στις μηχανές αναζήτησης και δεν είναι καθοριστικό για την πορεία σας και την άνοδο της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης ακόμα και για τις πιο  ανταγωνιστικές λέγεις κλειδιά.

 

Παλιά η πιο διαδεδομένη μέθοδος για να ανεβείτε στις μηχανές αναζήτησης με βάση τις λέξεις κλειδιά που έχετε ήτανε αυτή της  δημιουργίας backlinks.

Τα backlinks  πρέπει να είναι ποιοτικά, σχετικά με την ιστοσελίδα σας. Αλλιώς δεν θα σας κάνουν  καλό γιατί εκτός από το θετικό SEO υπάρχει το  ΚΑΚΌ SEO  που τιμωρείτε με ΠΟΙΝΗ από τις μηχανές αναζήτησης.

Θα πρέπει να προσέχετε τι είδους backlinks αποκτάτε ή δημιουργείτε για την ιστοσελίδα σας. Τα περισσότερα είναι άχρηστα έχουν ελάχιστον ή καθόλου αντίκτυπο στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας.

Backlinks και SEO εκτός σελίδας πάνε χέρι , χέρι ΠΡΟΣΟΧΗ δημιουργείστε ποιοτικά backlinks όπως σας περιγράψαμε ποιο πάνω.  Χρησιμοποιήστε blog δυνατά μεγάλων πολύ μεγάλων web site.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Keyword Analysis

Every online marketer speaks about keyword, but only a few truly understand how to carry out in-depth analysis that will improve the conversion rate and generate profit. The keyword is fundamental to ranking websites organically; it determines how pages appear on search engines when such words are entered. Among the few that have a deep insight into keyword analysis, Galaxynet comes first!

Galaxynet s.a. promotion keywords manhattan will analyze your targeted keyword and also assess that of your competitors, thus arriving at the most profitable keywords combination for you.

On-page Optimization

From our years of testing and conducting research, we have come to understand that virtually every action you take on your website affects your ranking. The novice often ignores on-site optimization, but only the pros know its importance. From the Title tag to Meta tags, URL structure, Meta description, image attributes, and several other items, everything counts!

As such,Galaxynet  Seo keywords Manhattan New York will work with you to provide the best way to take advantage of these seemingly infinitesimal attributes in scaling your website to the top of the ladder.

Content Management and User Interface

“Content is king” is a cliché echoed by all online users. Despite the popularity of this statement, only a tiny fragment of internet users fully utilize the use of contents in ranking websites. At Galaxynet, we impeccably know how to incorporate keywords into content that will propel your website visitors to share your contents thus increasing user experience, site engagement, link generation, site relevance, and popularity.

Whether you create your content or you have dedicated a team of writers that handle your content creation, Galaxynet s.a. will synergize with your team on how to make the content useful to the site users and at the same time, generate traffic, increase the lead and optimize conversion.

On-page Link Optimization

Generating an SEO friendly link structure is always a difficult task for websites with hundreds of web pages. As such, Galaxynet s.a. works with website owners with large websites to ensure that the linking pattern is strategically correct. We also help startup websites to maximize the pages they have already created by linking appropriately, and in case of needing additional web pages, we duly create them and link correctly using the right keyword as the anchor text.

Link Building

Although search engine optimization is more than link building, however, links are the core of a highly ranked website. Links create trusts for the users and increase the website reputation.

Building natural links is one of the most complex activities on the website, nevertheless, with an Galaxynet s.a. team of dedicated Promotion keywords Manhattan New York -  SEO keywords Athenst Greece committed to creating a lasting solution to every challenge, We have been able to fast track the link building process without engaging any forms of dark hats that will incur the search engine penalty at the long run, and neither do we advise our clients to employ paid links.

Despite the unrelenting efforts of search engines to provide tools that will improve web users search result, like we all know, the ranking algorithm keeps changing with continuous metrics taking into consideration. Your company needs SEO experts that will integrate with your team to set up an SEO campaign that will forever be relevant in organic ranking and lead optimization and conversion.

Galaxynet s.a. Seo keywords Astoria New York - Seo web promotion are measurable and our Seo expert Athens Greece provides data that will enable you to track your success, from links to referral, rankings, and conversion. We customize our SEO services to each client as we understand that they are unique with different needs.

It is important for people to know and compare the SEO services pricing athens because it helps them to take Quality Services

It is important for people to know and understand different kinds of aspects involved in Search Engine Optimisation techniques in an effective way. It is a known fact that the website will be in need of Search Engine Optimisation services because it helps them to increase the visitors to the website without compromising on the quality easily. It is necessary to consult a reputed SEO agency athens, who can help in implementing some of the best Search Engine Optimisation strategies in order to attract visitors on a regular basis. Search Engine Optimisation is a process, which would involve a lot of factors to bring quality results in an effective way.

Why choose our SEO Services in athens

Search engine optimization is one of the necessary activities, which helps people in increasing the audience with the help of search engines on a regular basis. There are various firms, which are offering services related to SEO consultant athens to improve business on a regular basis. It is necessary for people to understand the market before setting up a business and a marketing campaign because it helps them to evaluate the returns on investment based on the product and the market from time to time. It is highly recommended for people to consult any of the best SEO keywords in Athens because it helps them to enjoy professional services without effectively affecting the brand image.

Why Choose Us?

Galaxynet s.a. is one of the best SEO agency athens, which has been offering cost-effective SEO services pricing athens on a regular basis. It is important for people to know and compare the SEO services pricing athens because it helps them to take Quality Services at a reasonable cost in an effective way. It is widely recommended for people to improve the website both in terms of SEO and design because it helps them to attract and engage users for a long span of time in websites.

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/09/img_3-600x600.jpg
Galaxynet Seo Methods

As an Internet marketing strategy, SEO considers how search engines work, the computer programmed algorithms which dictate search engine behavior, what people search for, the actual search terms or keywords typed into search engines, and which search engines are preferred by their targeted audience. Optimizing a website may involve editing its content, adding content, doing HTML, and associated coding to both increase its relevance to specific keywords and to remove barriers to the indexing activities of search engines.

//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/04/vertical_line3.png

Ποια είναι τα κριτήρια για να επιλέξω την κατάλληλη εταιρεία SEO .

  1. Ζήτησε αποδείξεις αποτελεσματικής συνεργασίας. Όσο σημαντική είναι η γνώμη φίλων και γνωστών, ακόμη το ποιο ουσιώδες και σημαντικό είναι να ζητήσεις από την εταιρεία SEO κάποια στοιχεία που αναλύουν την στρατηγική της και αποδεικνύουν επίτευξη στόχων. Μην διστάσης να ζητήσεις να σου παρουσιάσουν αποτελέσματα πελατών τους και  να σου δώσουν στοιχεία επικοινωνίας άλλων εταιρειών που συνεργάστηκαν μαζί τους και τους οδήγησαν στην πρώτη σελίδα της Google με ποιες λέξεις κλειδιά και πόσες. Για να είναι ικανοποιητικά τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μια λίστα με δέκα εταιρείες με διαφορετικά αντικείμενα εργασιών, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, και  η κάθε εταιρεία να εμφανίζετε στην πρώτη σελίδα στη Google με πάνω από δέκα διαφορετικές λέξεις κλειδιά και για χρονικό διάστημα πάνω από δύο  χρόνια.
  2. Κάνε την δική σου έρευνα. Επίσης, τι πιο απλό από ένα Google Search; Αναζήτησε στην Google τις επιχειρήσεις που έχουν συνεργαστεί μαζί τους και με ένα απλό google search θα αποκτήσεις μια εικόνα της δουλειάς που έγινε για τους πελάτες τους. Το σπουδαιότερο. Μην διαστάσεις να επικοινωνήσεις με τους πελάτες της εταιρείας seo.
  3. Επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία SEO  μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σου. Τέλος ζήτησε να υπογράψεις σύμβαση ανάθεση έργου με, περιγραφή εργασιών, χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης, συνολικό κόστος, κόστος συντήρησης επόμενου έτους, περιγραφή λέξεων κλειδιών, χρονοδιάγραμμα εμφάνισης των αποτελεσμάτων στην πρώτη σελίδα στο Google, και ποσοστά επιτυχίας.

Awards and Recognitions

Seo web promotion keywords.
//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/bing_ads_h.jpg
//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/sempo_h.jpg
//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/seo_moz_h.jpg
//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/market_motive_h.jpg
//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/econsultancy_h.jpg
//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/b2b_09_h.jpg
//galaxynet.gr/wp-content/uploads/2018/10/b2b_08_h.jpg

Seo, Keywords Promotion by Galaxynet S.A.

Κατασκευή eshop.Υψηλών προδιαγραφών.

ΝΕΑ CUSTOM πλατφόρμα 2023 αυτόματης εισαγωγής προϊόντων με xml σε marketplaces,

Google shopping - Facebook shopping, Amazon, Ebay.

Με ομαδική διαχείριση προϊόντων, στατιστικά πωλήσεων.

Σύνδεση με ERP. Google analytics και SEO.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

promotion@galaxynet.gr