Δείτε Επίσης
Επιδοτούμενα Προγράμματα
Web Hosting
Hosting Web Site
Hosting e-shop
Συστάσεις - Σχόλια Πελατών μας
Εκδηλώσεις
Χορηγίες
Μαθήματα
Links
Βραβεία
Site Map


packages


Haroumena Paidia
Τα χαρούμενα παιδιά - Πεδία Δράσης, Παιδιά με ειδικές ανάγκες, Εκθέσεις ζωγραφικής, Ιδρύματα, Αθλητισμός, Παιδική κακοποίηση ...περισσότερα
 

Καλώς ήρθατε στο νέο site της GalaxyNet

SeoΒελτιστοποίηση ιστοσελίδωνΠροώθηση Ιστοσελίδων
Η προσπάθεια μας για την αναβάθμιση του Ελληνικού Internet συνεχίζεται με την παρουσίαση των εταιρικών site.


GalaxyNet - S.E.O. Web Site

Web Promotion - Web Marketing - SEO - Προώθηση ιστοσελίδων - Κατασκευή Ιστοσελίδων
SEO

Ποια είναι τα μυστικά για να κερδίσετε χρήματα από το web site σας.

Στόχος κάθε ιδιοκτήτη web site είναι αν όχι άμεσα, αλλά στο άμεσο μέλλον να κερδίσει χρήματα.
Αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται με την αύξηση του πελατολογίου του και την μεγάλη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του, με στοχευμένες επισκέψεις που προέρχονται από χρήστες που ενδιαφέρονται πραγματικά για το αντικείμενο που παρουσιάζει το web site και όχι από τη μαζική προσέλευση τυχαίων επισκεπτών.

Πως θα αποσβέσω τα χρήματα που επένδυσα στο web site μου.
«Στο 1,4 δισ. ευρώ θα εκτοξευθεί κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας αύξηση 75% συγκριτικά με το 2009 όταν δεν ξεπέρασε τα 0,8 δισ. ευρώ, ενώ ο ετήσιος μέσος όρος αξίας αγορών ανά online καταναλωτή κυμαίνεται στα 1.500 ευρώ.»

Αυτά είναι τα βασικά συμπεράσματα της ετήσιας έρευνας του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία διεξήχθη την περίοδο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2010 σε 1.106 online Έλληνες καταναλωτές.
Ένα μεγάλο ποσοστό επιχειρηματιών σκέπτεται να ασχοληθεί με το ηλεκτρονικό εμπόριο, προκειμένου η επιχείρηση του να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά, καθώς είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη παρουσίας μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Αυξάνοντας το πελατολόγιο της, αυξάνεται η κερδοφορία της επιχείρησης, κάνοντας πλέον σαφές ότι η δαπάνη για την κατασκευή ιστοσελίδας και Web promotion δεν πρέπει να θεωρείται «έξοδο» αλλά επενδυτική κίνηση της εταιρείας.


Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα e-shops

- Ε-SHOP SMALL PLUS A'

- Ε-SHOP SMALL PLUS B'

- Ε-SHOP PLUS A'

- Ε-SHOP PLUS B'

- E-SHOP EXTRA PLUS

- GALAXYNET CMS


GalaxyNet - Εγγύηση Συμβολαίου.


Η προσπάθειά μας για την αναβάθμιση του Ελληνικού Internet συνεχίζεται. Παρέχουμε γραπτή εγγύηση συμβολαίου για την κατάταξή σας στις πρώτες θέσεις - σελίδα στη μηχανή αναζήτησης του google καθώς και άλλων μηχανών αναζήτησης.
Αξιοποιήστε επιχειρηματικά
το INTERNET


...εμείς σας προσφέρουμε χειροπιαστά οφέλη
Χειροπιαστά οφέλη