Δείτε Επίσης
Επιδοτούμενα Προγράμματα
Web Hosting
Hosting Web Site
Hosting e-shop
Συστάσεις - Σχόλια Πελατών μας
Εκδηλώσεις
Χορηγίες
Μαθήματα
Links
Βραβεία
Site Map


packages


Haroumena Paidia
Τα χαρούμενα παιδιά - Πεδία Δράσης, Παιδιά με ειδικές ανάγκες, Εκθέσεις ζωγραφικής, Ιδρύματα, Αθλητισμός, Παιδική κακοποίηση ...περισσότερα
 

Καλώς ήρθατε στο νέο site της GalaxyNet

SeoΒελτιστοποίηση ιστοσελίδωνΠροώθηση Ιστοσελίδων
Η προσπάθεια μας για την αναβάθμιση του Ελληνικού Internet συνεχίζεται με την παρουσίαση των εταιρικών site.


GalaxyNet - S.E.O. (Search Engine Optimization)

Web Promotion - Web Marketing - SEO - Προώθηση ιστοσελίδων - Κατασκευή Ιστοσελίδων
SEO

Η εταιρεία μας διαθέτει δύο πολύ μεγάλα και δυνατά websites μέσω των οποίων γίνεται το SEO Marketing. To www.e-shopping.gr και το www.greek-tourism.com & gr. Επίσης διαθέτει δύο blogs, το blog.e-shoppping.gr & blog.greek-tourism.com μέσα από τα οποία η εταιρεία πετυχαίνει υψηλά αποτελέσματα S.E.O. Marketing.

Όλοι γνωρίζουν ότι τα εξωτερικά links από άλλα websites προς το website σας είναι ο σπουδαιότερος λόγος για να αναρτηθεί η σελίδα σας σε υψηλή κατάταξη στο google

Αναπτύξτε αργά και σταθερά δεσμούς προς άλλα website (όχι free listings πολύ σπάνια ωφελούν), όχι παραπάνω από 2 - 3 links την ημέρα. Στη μηχανή αναζήτησης του Google είναι συνηθισμένο εδώ και αρκετό καιρό τα καινούργια websites που προσπαθούν απότομα να αναρριχηθούν να μπαίνουν σε «καραντίνα». Αυτό ονομάζεται sand box effect και έχει επίδραση σε website που έχουν διάρκεια ζωής 1-6 μήνες. To sand box είναι ένα φίλτρο που εγκλωβίζει την ιστοσελίδα και αποτρέπει να εμφανίζεται στα αποτελέσματα των αναζητήσεων. Έτσι μπορεί από εκεί που εμφανιζόμαστε στα πρώτα αποτελέσματα να κατέβουμε 200 - 400 θέσεις κάτω, ανάλογα με το πόσο η ιστοσελίδα μας έχει επηρεαστεί από το φίλτρο. Ισχύει μόνο στη μηχανή αναζήτησης του Google. Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι το sand box «χτυπάει» κυρίως τις λέξεις κλειδιά που έχουν μεγάλο ανταγωνισμό όπως π.χ. η λέξη yacht, συνεπώς θα πρέπει να ξεκινάμε τη στρατηγική βελτιστοποίησης με λέξεις μικρότερου ανταγωνισμού και έπειτα να συνεχίζουμε με πιο ανταγωνιστικές.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την χρηστικότητα του

INTERNET.

- Πλεονεκτήματα Ολοκληρωμένου Περιεχομένου web site ...

- Γιατί η επιχείρησή μου " να μπεί " στο Internet ...

- Internet και Διαφήμιση - Customer Support - Υποστήριξη πελατών ...

- Αύξηση της αποδοτικότητας - Μείωση του κόστους της εταιρείας ...

- Ηλεκτρονικό Εμπόριο λίγα λόγια ...

- Δυνατότητες Web site του βασικού πακέτου με καλάθι αγορών ...

- Οι απαιτήσεις του ηλεκτρονικού καταναλωτή ...

- Χτίζοντας σωστά θεμέλια ...

- Κριτήρια αξιολόγησης Web Site ...


GalaxyNet - Εγγύηση Συμβολαίου.


Η προσπάθειά μας για την αναβάθμιση του Ελληνικού Internet συνεχίζεται. Παρέχουμε γραπτή εγγύηση συμβολαίου για την κατάταξή σας στις πρώτες θέσεις - σελίδα στη μηχανή αναζήτησης του google καθώς και άλλων μηχανών αναζήτησης.

Αξιοποιήστε επιχειρηματικά
το INTERNET

...εμείς σας προσφέρουμε χειροπιαστά οφέλη