Δείτε Επίσης
Επιδοτούμενα Προγράμματα
Web Hosting
Hosting Web Site
Hosting e-shop
Συστάσεις - Σχόλια Πελατών μας
Εκδηλώσεις
Χορηγίες
Μαθήματα
Links
Βραβεία
Site Mappackages


Haroumena Paidia
Τα χαρούμενα παιδιά - Πεδία Δράσης, Παιδιά με ειδικές ανάγκες, Εκθέσεις ζωγραφικής, Ιδρύματα, Αθλητισμός, Παιδική κακοποίηση ...περισσότερα
 

Καλώς ήρθατε στο νέο site της GalaxyNet

SeoΒελτιστοποίηση ιστοσελίδωνΠροώθηση Ιστοσελίδων
Η προσπάθεια μας για την αναβάθμιση του Ελληνικού Internet συνεχίζεται με την παρουσίαση των εταιρικών site.


GalaxyNet - Promotion Web Site

Web Promotion - Web Marketing - SEO - Προώθηση ιστοσελίδων - Κατασκευή Ιστοσελίδων
SEO

Πάρα πολλές εταιρείες παρουσιάζουν πελάτες τους που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα του google με λέξεις κλειδιά.
ΠΡΟΣΟΧΗ - Το να εμφανίζεται μια ιστοσελίδα στο google στην πρώτη σελίδα με μια λέξη κλειδί είναι ένα ΤΥΧΑΙΟ γεγονός που έχει να κάνει με πάρα πολλές παραμέτρους.

ΔΕΝ είναι όμως καθόλου τυχαίο γεγονός όταν μια ιστοσελίδα εμφανίζεται στο google στην πρώτη σελίδα με περισσότερες από 5 ή 10 ή 15 ή 20 διαφορετικές λέξεις κλειδιά ή συνδυασμούς αυτών των λέξεων.
Στην πρώτη περίπτωση το robot του google καθώς πέρασε για να διαβάσει το web site το διάβασε και το κατέταξε σε μια κατηγορία πρώτο από πάρα πολλές άλλες κατηγορίες που το διέγραψε.
Στη δεύτερη περίπτωση το robot του google διάβασε το web site και διαπίστωσε ότι υπάρχει ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ SEO με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που το web site τωρα ΖΗΤΑ από το ίδιο το robot του google να το κατατάξει και να το συγκρίνει με όλα τα άλλα web sites για τις συγκεκριμένες λέξεις.

Έτσι βλέπουμε αυτό το web site να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα του google με πάρα πολλούς συνδυασμούς. Π.χ. Μεταφορές, Μεταφορές Αθήνα, Μεταφορές Κυκλάδες, Μεταφορές Πάρο, Νάξο, Σύρο, Μύκονο, Σαντορίνη, κλπ. Μετακομίσεις Πάρο, Νάξο, Σύρο, Μύκονο, Σαντορίνη, κλπ. Καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι ένα τέτοιο web promotion SEO με στοχευμένες λέξεις κλειδιά είναι ανεκτίμητης αξίας.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα e-shops

- Ε-SHOP SMALL PLUS A'

- Ε-SHOP SMALL PLUS B'

- Ε-SHOP PLUS A'

- Ε-SHOP PLUS B'

- E-SHOP EXTRA PLUS

- GALAXYNET CMS