Δείτε Επίσης
Επιδοτούμενα Προγράμματα
Web Hosting
Hosting Web Site
Hosting e-shop
Συστάσεις - Σχόλια Πελατών μας
Εκδηλώσεις
Χορηγίες
Μαθήματα
Links
Βραβεία
Site Map


packages


Haroumena Paidia
Τα χαρούμενα παιδιά - Πεδία Δράσης, Παιδιά με ειδικές ανάγκες, Εκθέσεις ζωγραφικής, Ιδρύματα, Αθλητισμός, Παιδική κακοποίηση ...περισσότερα
 

Καλώς ήρθατε στο νέο site της GalaxyNet

Η προσπάθεια μας για την αναβάθμιση του Ελληνικού Internet συνεχίζεται με την παρουσίαση των εταιρικών site.


GalaxyNet - Web Promotion - Marketing

Θέλετε επιτυχημένο Website?

1.Σας πάμε στην πρώτη σελίδα του google χάρη στην πρωτοποριακή μέθοδό μας. Web Promotion Keywords, Keywords Promotion ή SEO Keywords Promotion.

2. H galaxynet Α.Ε.Ε από το Δεκέμβριο του 1994 δημιούργησε τον πρώτο κόμβο Internet στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την galaxynet-IRC network in America.

Η Google δεν ανεβάζει πια Sites που επαναλαμβάνουν πολλές φορές στα κείμενα τη λέξη-κλειδί ή έχουν πολλά Backlinks με υψηλό google PageRank. Όλα αυτά είναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Οι τεχνικές content Marketing SEO σας βοηθάνε να δυναμώσετε το εταιρικό σας web site αλλά αυτό από μόνο του δεν φθάνει για να κατακτήσει την 1η Σελίδα του google με πολλές ή διαφορετικές λέξεις-κλειδιά. Όλα αυτά είναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Το Web Promotion Keywords είναι μία πρωτοποριακή μέθοδος που συνδυάζει το S.E.O. (δηλ. την βελτιστοποίηση των κειμένων του site σε σχέση με το google) και την προώθηση συγκεκριμένων λέξεων-κλειδιών που ενδιαφέρουν τον εκάστοτε πελάτη (Web Promotion Keywords ή Keywords Promotion).

Η μέθοδος αυτή εγγυάται 100% επιτυχία για αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα του google και αυτό γιατί χρησιμοποιούμε τον κώδικα του Website για να προγραμματίσουμε τις λέξεις κλειδιά (Keywords Promotion).

Οι λέξεις-κλειδιά δεν βρίσκονται μόνο μέσα στα κείμενα ή στον τίτλο της σελίδας αλλά βρίσκονται μέσα σε ένα αρχείο του Website το οποίο έχει προγραμματιστεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Αυτό το αρχείο προγραμματισμού που εμπεριέχει τις λέξεις-κλειδιά δηλώνεται στο google με xml και αποτελεί αναπόσπαστο συμπληρωματικό στοιχείο του site. Αυτό είναι που κάνει και την διαφορά στο google.

Η μέθοδος αυτή έχει αναπτυχθεί από την galaxynet σε συνεργασία με καθηγητές και φοιτητές ως πτυχιακή εργασία για λογαριασμό της galaxynet Α.Ε.Ε σε Αμερικανικά ή Αγγλικά πανεπιστήμια και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της.

Το S.E.O. (content Marketing SEO) από μόνο του δεν φθάνει για να κατατάξει ένα Website στην πρώτη σελίδα του google με πολλές ή διαφορετικές λέξεις-κλειδιά π.χ. με 10 ή 30 ή 50 διαφορετικές λέξεις-κλειδιά αλλά απαιτείται και ένας διαφορετικός τρόπος προώθησης των λέξεων-κλειδιών (Keywords Promotion).

Το Keywords Promotion ή Web Promotion Keywords είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος.


Μηχανές Αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης είναι το απαραίτητο εργαλείο που χρησιμοποιούμε σήμερα προκειμένου να βρούμε αυτό που ψάχνουμε στο Internet. Πρόσφατες μάλιστα έρευνες έδειξαν ότι οι χρήστες, χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για να βρουν προιόντα και υπηρεσίες, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 60%.

Αναλογιστείτε πως θα ήταν αν κανένας δεν μπορούσε να βρει την διεύθυνση της επιχείρησής σας ή ακόμα και το τηλέφωνο. Πολλές εταιρείες δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν να λειτουργούν έτσι. Εάν η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται στις πρώτες 1 - 3 σελίδες αποτελεσμάτων, τότε κανείς δεν πρόκειται να σας βρει. Και αν δεν σας βρουν οι χρήστες, τότε δεν υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν πελάτες σας ενώ αντίθετα θα βρουν κάποιον ανταγωνιστή σας.

Η galaxynet AEE σας βοηθά να αποκτήσετε όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή στις μηχανές αναζήτησης προκειμένου να σας γνωρίσουν και να επισκεφθούν οι περισσότεροι χρήστες.

Web promotion

Λέγοντας προώθηση ιστοσελίδας - Website promotion (Search Engine Optimization – S.E.O.), εννοούμε την αύξηση των επισκέψεων της ιστοσελίδας σας, μέσω της υψηλής κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης (google, msn, yahoo). Η επισκεψιμότητα αυτή πρέπει να προέρχεται από πραγματικά ενδιαφερόμενους χρήστες που χρησιμοποίησαν τις κατάλληλες λέξεις ή φράσεις (keywords) για να σας βρουν.

Η προώθηση αυτή επιτυγχάνεται με την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης με keywords που εσείς έχετε επιλέξει και εμείς μέσα από την εμπειρία τόσων χρόνων, σας υποδεικνύουμε για καλύτερα αποτελέσματα με τη μεγαλύτερη διάρκεια.

Η εταιρεία μας δεν συνιστά την πληρωμή των μηχανών αναζήτησης. Η μέθοδος αυτή (adwords) δεν αποδίδει επί μακρόν καθώς διαρκεί μόνο για όσο διάστημα πληρώνετε.

Keywords

Οι λέξεις κλειδιά (keywords) είναι οι λέξεις που επιλέγουν οι χρήστες του internet με σκοπό την αναζήτηση ιστοσελίδων με σχετικό περιεχόμενο. Η λέξη κλειδί λοιπόν συνδέεται απόλυτα με το αποτέλεσμα που παρουσιάζουν οι μηχανές αναζήτησης.
Στην κορυφή των αποτελεσμάτων εμφανίζονται οι ιστοσελίδες με τη μεγαλύτερη σχέση και συνάφεια ως προς τη λέξη κλειδί που αναζήτησε ο χρήστης.

Κάθε λέξη-φράση κλειδί (keyword),  μπορεί να περιέχει μία μόνο λέξη, ή συνδυασμό 2 και περισσοτέρων λέξεων. Ο έμπειρος χρήστης internet χρησιμοποιεί συνήθως  συνδυασμούς λέξεων – κλειδιών, πετυχαίνοντας γρήγορα και όχι περιττά αποτελέσματα για αυτό που ακριβώς ψάχνει.

Mελέτη – Αποτελέσματα

Μέσω της Διαφήμισης στο Internet, την Προώθηση ιστοσελίδας και γενικότερα της βελτιστοποίησης του Website σας. μπορείτε να δείτε το Website σας να αποδίδει και να σας προσφέρει μία θέση στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης,  αλλά παράλληλα αυξάνοντας την επισκεψιμότητα, το πελατολόγιό και τα κέρδη σας!

Πολλές φορές παρατηρείται ότι καλά σχεδιασμένα Websites δεν έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα και δεν εμφανίζονται σε καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης με συνέπεια να μην επιτυγχάνουν τις πωλήσεις που προσδοκούν.

Η αιτία γι’ αυτό είναι ότι το Website δεν έχει προετοιμαστεί – βελτιστοποηθεί κατάλληλα για τις μηχανές αναζήτησης.
Είναι σημαντικό λοιπόν κατά την κατασκευή του Website να έχει προηγηθεί μελέτη και βελτιστοποίηση του Website πριν ακόμα σχεδιαστεί για να επικεντρώνεται στο κοινό που στοχεύει.

Έχουμε πακέτα web promotion που μπορούν να προσαρμοστούν στους στόχους και τον προϋπολογισμό κάθε εταιρείας, συμβουλεύοντας τους πελάτες μας για την καλύτερη λύση.

Παραδείγματα Web Promotion πελατών μας

www.petit-catering.gr
Βάζοντας τον όρο catering στη μηχανή αναζήτησης του Google
εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα από 335.000.000 αποτελέσματα!!!!!
Βάζοντας τον όρο catering γαμου εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα από 290.000 αποτελέσματα.

Άλλοι όροι με αποτελέσματα στη πρώτη σελίδα.

catering γάμου
catering βάπτισης
catering παιδικό πάρτυ
catering menu
catering εταιρειών
catering τιμή
catering τιμές
catering οικονομικά
catering προσφορά
catering προσφορές
catering έκπτωση
catering εκπτώσεις
catering Κηφισιά
catering Μαρούσι
catering Χολαργός
catering Γλυφάδα
catering Περιστέρι

KAI OXI MONO!!

Λέξεις κλειδιά που εμφανίζεται η εταιρεία μας στην πρώτη σελίδα του Google:

  • Κατασκευή Web Promotion > Με 58.700 αποκλειστικά Ελληνικά αποτελέσματα
  • Δημιουργία Web Promotion > Με 46.000 αποκλειστικά Ελληνικά αποτελέσματα
  • Web Promotion > Με 116.000.000 αποτελέσματα από όλο τον κόσμο (!)
  • Web Promotion Marketing > Με 74.800.000 αποτελέσματα από όλο τον κόσμο (!)
  • Web Promotion Keywords > Με 3.350.000 αποτελέσματα από όλο τον κόσμο (!)
  • Keywords Promotion >Με 50.200.000 αποτελέσματα από όλο τον κόσμο (!)

Page Rank – Σελίδες με υψηλή επισκεψιμότητα

Καταχώρηση σε σελίδες με υψηλή επισκεψιμότητα.
Η εταιρεία μας σας καταχωρεί σε portals με υψηλή επισκεψιμότητα ανάλογα με το είδος της επιχείρησης.
  1. www.greek-tourism.com

Καταχωρείται το λογότυπο της επιχείρησης με μορφή banner και link στο Website του πελάτη με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας.

  1. www.e-shopping.gr

Καταχωρούνται τα προιόντα ή οι υπηρεσίες μιας επιχείρησης με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας του Website του πελάτη. 
Για να εμφανιστεί ένα Website στην πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης του Google απαραίτητη προυπόθεση είναι έχει υψηλή επισκεψιμότητα.

Η εταιρεία galaxynet AEE διαθέτει πακέτα web promotion που μπορούν να προσαρμοστούν στους στόχους και τον προϋπολογισμό κάθε εταιρείας, συμβουλεύοντας τους πελάτες μας για την καλύτερη λύση.

  1. www.hotelingreece.gr
  1. www.greek-restaurant.gr