Δείτε Επίσης
Επιδοτούμενα Προγράμματα
Web Hosting
Hosting Web Site
Hosting e-shop
Συστάσεις - Σχόλια Πελατών μας
Εκδηλώσεις
Χορηγίες
Μαθήματα
Links
Βραβεία
Site Map


packages


Haroumena Paidia
Τα χαρούμενα παιδιά - Πεδία Δράσης, Παιδιά με ειδικές ανάγκες, Εκθέσεις ζωγραφικής, Ιδρύματα, Αθλητισμός, Παιδική κακοποίηση ...περισσότερα
 

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση ιστοσελίδας:

Καλώς ήρθατε στο νέο site της GalaxyNet

SeoΒελτιστοποίηση ιστοσελίδωνΠροώθηση Ιστοσελίδων
Η προσπάθεια μας για την αναβάθμιση του Ελληνικού Internet συνεχίζεται με την παρουσίαση των εταιρικών site.


Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση ιστοσελίδας: Η Εταιρία μας

Συνύπαρξη της επιστημονικής αναζήτησης με την επιχειρηματική οξυδέρκεια

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

Εταιρικό προφίλ

Η GalaxyNet είναι το αποτέλεσμα της συνύπαρξης της επιστημονικής αναζήτησης με την επιχειρηματική οξυδέρκεια των στελεχών του ομίλου επιχειρήσεων GALAXY. Τον Ιανουάριο του 1994, ο όμιλος GALAXY -έτος ιδρύσεως 1990- με βάση την εμπειρία του στο χώρο των εκδόσεων και της παραγωγής διαφημιστικών Projects δημιούργησε το πρώτο Ηλεκτρονικό On-Line βιβλιοπωλείο, το www.bookstore.gr, τον ίδιο χρόνο ξεκίνησε τη δημιουργία τμήματος παραγωγής CD-ROM στις εκδόσεις βιβλίων-εγκυκλοπαιδειών και το 1995 προχώρησε στη δημιουργία στο διαδίκτυο της εταιρίας GalaxyNet AEE, ως εταιρία παροχής υπηρεσιών Internet (ISP). Εν συνεχεία, το 1996 δημιούργησε τον πλήρη ελληνικό τουριστικό οδηγό www.greek-tourism.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-shopping.gr.

Σήμερα, κάνουμε άλλο ένα βήμα μπροστά απο την εποχή μας στην Ελλάδα, προχωράμε στην πλήρη ανακατασκευή και ουσιαστική αναδόμηση του τουριστικού μας οδηγού, www.greek-tourism.com, ολοκληρώνουμε ένα παλιό project στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού το www.greek-restaurant.gr και προχωράμε μπροστά δημιουργώντας το νεο μας "online τουριστικό πρακτορείο" στα πρότυπα του booking.com, www.booking-greece.gr.

Η διαρκής ανοδική πορεία από την περίοδο ίδρυσής της και η εμπιστοσύνη των 10.500 πελατών της αποδεικνύουν την ικανότητα της εταιρίας να παρέχει σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Η στρατηγική της εταιρίας στηρίζεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πακέτων προβολής του επιχειρηματικού κόσμου μέσα από το πρίσμα του σεβασμού των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε πελάτη.

Από πλευράς τεχνολογικής υποδομής η εταιρία προχωρά σε διαρκείς αναβαθμίσεις του εξοπλισμού της χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία ενώ στα πλαίσια της ταχείας και διαρκούς εξυπηρέτησης των πελατών της η GalaxyNet δημιούργησε άλλα 5 υποκαταστήματα υποστήριξης. 3 στην Αθήνα, 1 στην Θεσσαλονίκη , 1 στην Λαρισα και 1 στην Πάτρα, με άμεση προοπτική της δημιουργίας νέων υποκαταστημάτων, στην Λάρισα και στην Θεσσαλονίκη, με απώτερο στόχο την ίδρυση υποκαταστημάτων σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας έτσι ώστε να δοθεί και μεγαλύτερη ώθηση στην ανάπτυξη του τουριστικού οδηγού www.greek-tourism.gr καθώς και στην προβολή του επιχειρηματικού κόσμου της Ελληνικής επαρχίας μέσα από το διαδίκτυο.